Mai­Kupon

Hozd magad formába és add le a plusz kilókat a leghatásosabb zsírégető- és cellulit terápiával! 3 alkalmas Hypoxitrainer edzés a Dohány utcában, most 50% kedvezménnyel 4500 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A Hypxitrener  egy zsírégető edzéssel egybekötött vákuumterápia a fogyni vágyó és cellulitól szabadulni akaró hölgyeknek!


Hölgyeim! Nemsokára itt a tavasz! Dob le a téli hónapokban felszedett plusz kilókat a Hypoxitrainer segítségével! A Hypoxitrainer egy nagyszerű találmány (Dr. Norbert Egger osztrák tudós fejlesztette ki), ami a női test felépítésére alapozott, és sportolással egybekötött (cellulit) vákuumterápia. 


A Hypoxi edzés sokkal több, mivel háromszor hatékonyabb egy cardio, vagy aerobik edzésnél. Ezért jól bevethető kúra a fogyni vágyó és cellulittól szabadulni akaró hölgyeknél. Miért válaszd a Hypoxitrainert és miért olyan hatékony? Mert minden idők egyik legsikeresebb zsírégető-és cellulitterápiáját biztosítja a hölgyek számára és éppen az alkatilag meghatározott makacs zsírpárnáktól szabadít meg. A Hypoxitrainer egy vákuumkamrába rejtett kerékpár, ahol a zsírégető edzést biciklizéssel kell végezni és közben alacsony nyomású vákuum hat a perifériás területekre. Ennek hatására a problémás testrészeknél nő a szövetek jobb vérellátása, méregtelenítése, salaktalanítása ezáltal a zsírsejtek méreteinek csökkentését teszi lehetővé és beindul a fogyási folyamat. 

 

A Hypoxitrainer segítségével a zsírégetőedzés és vákuumhatás egy időben fejti ki a hatást, a bőr felső rétegeibe szállítva vért, amit sportolás során sem ér el a szervezet (ott rögtön az izomzatnál koncentrálódik a vér). A Hypoxitrainer használata közben a vendég 30-40 percig biciklizik közepes intenzitás mellett, miközben javul szívműködése, fizikai teljesítőképessége, állóképessége is (pulzusmérővel követjük, hogy zsírégető szakaszban történjen a hypoxiedzés természetesen életkornak megfelelően.


A zsírégetés a Hypoxiedzés 3. percétől bekövetkezik, ezért sok esetben elég a 30 perc biciklizés. (Cardio edzésnél a zsírégetés csak a 20. perc után következik be.)

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. február 19-ig,, beváltható 2013. április 30-ig!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámokon: 06-30-2552-170 vagy 06-30-895-0652.


Pontos cím: Fitness Plusz Hypoxi és Kozmetikai Stúdió. 1074 Budapest, Dohány utca 59. A stúdió tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, a belváros szívében található. 

 

Rugalmas nyitva tartással várnak mindenki sok szeretettel: 


hétfő, szerda, péntek: 8-20 óráig,
kedd, csütörtök: 12-20 óráig,
szombat: 9-14 óráig  előzetes bejelentkezés esetén

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!

Szolgáltató
Fitness Plusz Hypoxi és Kozmetikai Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Dohány utca 59
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére