Mai­Kupon

Hullik a hajad? Itt a megoldás! Intenzív hajregeneráló szérum, hogy újra dús legyen a hajad! Most csak 3.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hajhullás elleni szérum! Évszakváltásnál gyakran felmerülő probléma a hajhullás. Tegyél ellene!
Intenzív hajregeneráló szérum mindenkinek, újranövesztő hatással. (A még élő hajhagymákat sikeresen beindítja.) Bizonyított eredmények 23 éve!

1 doboz Arual Regenerador extreme 8 ampullát tartalmaz, így 2 hónapra elegendő mennyiséget kapsz. Siess, mert csak 40 darab kupon vásárolható!Laboratóriumi kísérletek bizonyítják, hogy a hajhullást a hajhagymákban és a faggyúmirigyekben kialakuló erjedés okozza. A betegség megfertőzi a szomszédos hajhagymákat, és folyamatosan egyre nagyobb területre terjed ki. Az Arual Regenerador egyrészt fertőtleníti a hajhagymákat és faggyúmirigyeket, másrészt a hajhagymákba bejutva hatóanyagai elősegítik a normális növekedést. A szérum tartalmazza a megfelelő vitaminokat, aminosavakat, melyekre a fejbőrnek és a hajszálaknak szükségük van.
1 doboz 8 ampullát tartalmaz, így 2 hónapra elegendő mennyiséget kapunk.
Amennyiben szeretnél hozzá sampont, balzsamot vagy hajolajat (száraz hajra) is vásárolni, megteheted 10% kedvezménnyel a kupon beváltásakor.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. október 31-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

1 ember 1 kupont használhat fel.

 

Átvehető személyesen:

Éva Higiénia Romantik
1055 Budapest, Szent István krt. 23.
(1) 331 4980
Nyitva tartás: H-P 10-18.30 Sz 10-14

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Éva Higiénia Romantik
Cég
Éva Higiénia Romantik Kft
Telefon
Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Szent István körút 23.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére