Mai­Kupon

Húsvéti ajándék csak NEKED!
Tojásfestés, Díszítés Kicsiknek és Nagyoknak, 4100 Ft helyett, 1990 Ft-ért! Ne szalaszd el, mert a Húsvéti dekorációt így magad készítheted el az idén!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Idén Ne Hagyd Ki!

Végre egy Húsvét, amikor nem drága pénzért veszed meg az üzletekben a díszeket, hanem te készíted el az egyedi dekorációt, s megvalósíthatod egy profi segítségével és alapanyagaival az elképzelésedet.Hamarosan itt a Húsvét, s ideje már az otthonunk feldíszítésének, s a locsolkodásnak. A néphagyomány szerint Húsvét hétfőjén a fiúk a locsolásért cserébe díszes tojásokat kapnak. Idén ezt te készítheted el öt különféle technikával, melyeket kipróbálhatsz és elsajátíthatsz a NapFényHáz Műhelyben, s melyek segítségével valóságos "tojáscsokrot" vihetsz majd haza. Az elkészítéshez használni fogunk üvegfestéket, akrillt, arany füstöt. Ragasztunk szalvétát, viaszolunk, s még igazi hímes tojást is készítünk.

Együtt alkotni jó, mert összehozza a cslád apraját-nagyját. Ha kedvet kaptál az alkotáshoz, szeretettel várlak Műhelyemben.

Nem véletlen, hogy a tojás vált a teremtés szimbólumává. Ez az egyik legtökéletesebb forma, melyet a természetben találhatunk, és egyben magában rejti a születés, az élettelenből élővé válás titkát.A kereszténység elterjedésével ez az ősi életszimbólum könnyen hozzákapcsolódott a feltámadás ünnepéhez. A minták és színek szakrális és népi szimbólumrendszere az ősidők óta nyomonkövethető,  és változik ma is. A nyugati területeken a tojást általában egyszínűre festik, Közép-és Kelet-Európában maradt meg a mintás díszítés élő népszokásként.

A különböző technikák - levélrátét, viaszolás, batikolás, karcolás, patkolás - más-más minták létrehozására ad lehetőséget, de mindegyik szerencsét, egészséget, hosszú életet ígér a tojás megfestőjének és tulajdonosának.

Ha szívesen belenézel a tojásfestés rejtelemibe, elkalauzollak az úton... 

A foglalkozások 6-8 fős csoportokban kerülnek megrendezésre, időtartalmuk 2,5-3 óra, s a  nap folyamán az alábbi időpontokból választhatsz:

-délelőtt 9-12-ig

-délután 14-17-ig

-este 18-21-ig.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltó hely neve: NapFényHáz Kreatív Műhely
Címe: 1091 Budapest, Üllői út 115/a 1. emelet 1. 2-s kapucsengő (a Nagyvárad téri metrótól 200 m-re, szemben a Bárka Színházzal)
Beváltás módja: személyesen

Időpont egyeztetés feltétlen szükséges a +36/31-324-03-30 telefonon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dobi Terézia
Cég
Napfényház Kreatív Műhely
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 115/a I.em/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére