Mai­Kupon

Húsvéti ajándék csak NEKED!
Tojásfestés, Díszítés Kicsiknek és Nagyoknak, 4100 Ft helyett, 1990 Ft-ért! Ne szalaszd el, mert a Húsvéti dekorációt így magad készítheted el az idén!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Idén Ne Hagyd Ki!

Végre egy Húsvét, amikor nem drága pénzért veszed meg az üzletekben a díszeket, hanem te készíted el az egyedi dekorációt, s megvalósíthatod egy profi segítségével és alapanyagaival az elképzelésedet.Hamarosan itt a Húsvét, s ideje már az otthonunk feldíszítésének, s a locsolkodásnak. A néphagyomány szerint Húsvét hétfőjén a fiúk a locsolásért cserébe díszes tojásokat kapnak. Idén ezt te készítheted el öt különféle technikával, melyeket kipróbálhatsz és elsajátíthatsz a NapFényHáz Műhelyben, s melyek segítségével valóságos "tojáscsokrot" vihetsz majd haza. Az elkészítéshez használni fogunk üvegfestéket, akrillt, arany füstöt. Ragasztunk szalvétát, viaszolunk, s még igazi hímes tojást is készítünk.

Együtt alkotni jó, mert összehozza a cslád apraját-nagyját. Ha kedvet kaptál az alkotáshoz, szeretettel várlak Műhelyemben.

Nem véletlen, hogy a tojás vált a teremtés szimbólumává. Ez az egyik legtökéletesebb forma, melyet a természetben találhatunk, és egyben magában rejti a születés, az élettelenből élővé válás titkát.A kereszténység elterjedésével ez az ősi életszimbólum könnyen hozzákapcsolódott a feltámadás ünnepéhez. A minták és színek szakrális és népi szimbólumrendszere az ősidők óta nyomonkövethető,  és változik ma is. A nyugati területeken a tojást általában egyszínűre festik, Közép-és Kelet-Európában maradt meg a mintás díszítés élő népszokásként.

A különböző technikák - levélrátét, viaszolás, batikolás, karcolás, patkolás - más-más minták létrehozására ad lehetőséget, de mindegyik szerencsét, egészséget, hosszú életet ígér a tojás megfestőjének és tulajdonosának.

Ha szívesen belenézel a tojásfestés rejtelemibe, elkalauzollak az úton... 

A foglalkozások 6-8 fős csoportokban kerülnek megrendezésre, időtartalmuk 2,5-3 óra, s a  nap folyamán az alábbi időpontokból választhatsz:

-délelőtt 9-12-ig

-délután 14-17-ig

-este 18-21-ig.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltó hely neve: NapFényHáz Kreatív Műhely
Címe: 1091 Budapest, Üllői út 115/a 1. emelet 1. 2-s kapucsengő (a Nagyvárad téri metrótól 200 m-re, szemben a Bárka Színházzal)
Beváltás módja: személyesen

Időpont egyeztetés feltétlen szükséges a +36/31-324-03-30 telefonon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Dobi Terézia
Cég
Napfényház Kreatív Műhely
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1091 Budapest, Üllői út 115/a I.em/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére