Mai­Kupon

Igazi kényeztetés az arcnak! 3 az 1-ben arckezelés csomaggal! Arcradír + ultrahangos kezelés + arcmasszázs, a tiszta és ápolt bőrért, most 2.000Ft -ért !

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Frissítse fel arcbőrét 3 lépésben! 1. Arcradír, hogy eltávolítsuk az elhalt hámsejteket. 2.Ultrahangos arckezelés, ennek a mélyreható ápolásnak az eredménye, hogy a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés lassítja a bőr öregedését, enyhíti a ráncokat és sejtmegújító hatása van. 3. Arcmasszázs, amely hatásosabbá teszi a műveletet és még kellemesen ki is kapcsolódhatunk.Manapság igen fontos a külső megjelenés, az ápoltság. Néhány fárasztó nap után arcbőrünk megviselté válik. Ilyenkor igazán jól jön a 3-az 1-ben arckezelés csomag, mellyel simává, ápolttá és fiatalossá válik arcbőröd. 

3 az 1-ben:

1.Arcradír:

Ezzel a lépéssel távolítjuk el az elhajt hámsejteket, megtisztítjuk a bőrt (miteszereket eltávolítjuk).

 

2.Ultrahangos arckezelés:

Az ultrahang alkalmas mind fizikai, mind kémiai, mind biológiai változások létrehozására a  szövetekben. 

A kezelés során az ultrahang rezgését a bőrbe vezetjük, ami az alsó rétegekig hatolva „magával viszi” a különböző krémek hatóanyagait.
A rezgések hatására a szövetek megmozdulnak, egymáshoz érve, masszírozzák egymást, miközben hőt termelnek. Ez tovább segíti a jótékony folyamatokat, a felszívódást, javítja a vér és nyirokkeringést.

Ennek a mélyreható ápolásnak az eredménye, hogy a bőr feszesebb, rugalmasabb lesz. A kezelés lassítja a bőr öregedését, enyhíti a ráncokat és sejtmegújító hatása van.

 

3.Arcmasszázs:

 

az arcmasszázs célja többféle lehet. Elősegíthetjük általa a ráncok kisimulását, a vérellátás frissítését, az arcbőr rugalmasságának megőrzését. A masszázs természtesen a pszichénkre is hat, nyugalmat, frissességet eredményez.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges! : 0620/9441845

A kezelés időtartama kb. 50 perc amely tartalmazza az arcradírt, ultrahangos arckezelést és az arcmasszázst!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ágnes Kozmetika
Cég
(Várkonyi Jánosné) Ágnes Kozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
1157 Budapest, Nyírpalota út 29./fsz
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére