Mai­Kupon

Igazi kuriózum! NÉGYKEZES Szinkron Thai Masszázs, Thai Masszőzökkel az Exkluzív Csonti Care Szépségszalonban 8.900 Ft helyett 4.450 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A különleges masszázst két thai masszőr végzi, egyszerre, egymással tökéletes összhangban. A kezelés során egymással szinkronban dolgozva alkalmazzák az ismert thai masszázstechnikákat, a lazító simításon át a gyúrásig, ütögetésig, nyújtásig. A masszázsprogram kezdetekor az egymással tökéletes szinkronban dolgozó kezek nyomán a két bokától egyszerre indul el a gyógyító energia áramlása a test irányába, egyszerre oldódnak a blokkok, simul ki az izomzat és az idegrendszer, a kezelés végére a test jobb és bal oldala teljes harmóniába kerül. 

Ez a masszázstechnika magában foglalja a thai masszázs minden erényét, ám hatékonyságában és az általa közvetített jó érzésben felülmúlja azt. A kezelés időtartama 30 perc.

 

Csonti Care - "ez egy varázslatos világ"

Képzelj el egy varázslatos helyet, ahol a szépségápolás, a kikapcsolódás és a felfrissülés áll a középpontban. Szalonunkba betérve a halk zene, a mécsesek nyugtató hangulata, teázónk meghittsége azonnal egy olyan világba repít, ahol megszűnik a külvilág moraja, és az itt töltött idő csak rólad szól.

Szolgáltatásaink széles tárháza közül választhatsz. A különféle testmasszázsok, thai masszázs, kozmetikai kezelések, manikűr, pedikűr és műkörömépítés, illetve hajápolási kezelések, fodrászat elégítik ki minden igényedet. Kiegészítő szolgáltatásaink között szerepel többek közt a hajhosszabbítás, a kozmetikai sminktetoválás, valamint a 3D műszempilla-építés is. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

A kupon beváltható 2012. november 15-ig!

Egy személy 1 kupont vásárolhat saját részre és 1-et ajándékba.

 

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Csonti Care Szépségszalon 

 

Cím: 1039 Budapest, Batthyány u. 45. (megközelíthető az Árpád u. felől,  az autókereskedéssel szemben)

 

Kérjük kedves vendégeinket,hogy az egyeztetett időpontra pontosan érkezzenek.

Késés esetén a saját masszázsra szánt idejüket rövidítik meg.  

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Csonti Care Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1039 Budapest, Batthyány utca 45
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére