Mai­Kupon

Igényes és szép kivitelezésű névjegykártya, szórólap, reklám-és molinó nyomtatás, autódekoráció, fényvisszaverő fólia készítése a Műanyag Nyílászáró Centrum Kft Reklámstúdiójában! Vásárolja meg 5000 Ft értékű kuponját, most 3000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha minőségi, pontos és gyors szolgáltatást szeretne akkor válassza a Műanyag Nyílászáró Centrum Kft Reklámstúdióját! Ajánlatunk most névjegykártya, szórólap, reklám-és molinó nyomtatás, autódekoráció, fényvisszaverő fólia, reklám táblák, cégtáblák és ponyvák készítésére bel- és kültéri kivitelben vehető igénybe. A cég reklámstúdiójában nagy hangsúlyt fektetnek az igényességre, a szép kivitelezésre és az olcsó árakra. A stúdióban korszerű technikával felszerelt fotónyomtatókkal biztosítják a minőségi munkát. 


Egy vásárló korlátlan számú kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is, melyek összevonhatóak! A Műanyag Nyílászáró Centrum Kft Reklámstúdiójában az alábbi szolgáltatásokkal várják a vásárlókat: 

Névjegykártyák, szórólapok, reklámtáblák, üzletfeliratok készítése különféle alapanyagra különféle technológiákkal, teljes üzletdekoráció készítése. Cégtáblák ponyvák bel- és kültéri kivitelben. Zászlók vásznak egyéb textilanyagok nyomtatása. Gépjárművek dekorációja. Kivitelezzük az Ön elképzelését pontról pontra. Amennyiben nincs határozott elképzelése, Ön nagy vonalakban vázolja fel elképzeléseit, a cég ennek megfelelően megtervezi, és az Ön elfogadása után kivitelezi az Ön új arculatát.

 

A Reklám stúdióban használt nagy szélességű nyomtatók 2200 mm szélességben 400 x 400 dpi felbontásban nyomtatnak, és akár 50 méteres fóliát vagy molinót lehet vele nyomtatni. A nyomtatás élettartama min. 3 év szerencsés esetekben 5 év kültéri kihelyezés esetén. Az 1650 mm széles 720 x 720 dpi vagy 1440 x 1440 dpi felbontású nyomtató, mely ecosolvent technológiával kiváló minőségű drágább igényesebb nyomatokat: fotókat plakátokat molinókat készít. A nyomtatás élettartama min. 2 év szerencsés esetekben 4 év kültéri kihelyezés esetén.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Egy vásárló korlátlan számú kupont vásárolhat saját részre és ajándékba is, melyek összevonhatóak! 

 

Megrendelésével és reklámanyag elképzelésével kapcsolatban hívja a Reklámstúdió ügyfélszolgálatát. Az ügyfélszolgálat telefon és faxszáma: 06-1-369-1973.


A Műanyag Nyílászáró Centrum Kft Reklámstúdió pontos címe: Budapest 1043. Lorántffy Zs. u. 20. 


E-mail elérhetőség: profiablak@gmail.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Műanyag Nyílászáró Centrum Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1043 Budapest, Lorántffy Zs. u. 20.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére