Mai­Kupon

Kategóriák

Igéző tekintetet és csodálatos, természetes hatású szempillákat szeretnél? 3 dimenziós műszempilla készítés ajándék swarovski kővel, most 77% kedvezménnyel, csak 2.790 Ft-ért az Oktogonnál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gyönyörűbb, hosszabb és természetes szempillákat szeretnél? 3D műszempillával mindezt elérheted! Korszerű eljárással és minőségi termékekkel szépülhetsz! Az eljárás során a szemed szépségét kihangsúlyozzák, miközben az esetleges apróbb szemhibákat korrigálják. Fontos, hogy nem roncsolja a saját szempillákat.


A 3D minőségi szempilla-hosszabbítással csábítóbb és igézőbb tekinteted lesz. A 3D szempilláidat hosszú heteken keresztül viselheted és ellenállnak még a mechanikus ártalmaknak is!Szeretnél idéző pillantást egy szempillantás alatt? Akkor ezt neked találták ki! Hihetetlenül könnyű mintha az eredeti lenne! Extra dús extra tartós! Eljárása: a 3D-s pillát egyesével rögzítjük a saját pillaszálhoz! Különböző pilla vastagság és nagyság közül lehet választani.  A határokat te szabod meg!


24 órán át ébredéstől fogva elragadóan szép és vonzó tekintet akár 2 hónapon keresztül! A szempillák tartósak a saját szempilla élettartalmától függően maradnak fent! A szempillák súlytalanok és vízállóak ,így zuhanyozhatsz,  sportolhatsz vagy úszhatsz velük! 4 hetente igényel töltést, így elragadóan elbűvölő tekintetett varázsol számodra! Nem szükséges a kozmetikai szempillafestés és kontaktlencsével is kiválóan lehet viselni. A 3D műszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem lehet összetéveszteni a hagyományos, idáig ismert műszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nő álma, azon kívül nagyon kényelmes, hiszen már a reggeli felkelésnél is szépek. 

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 10-ig,, beváltható 2014. január 31-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval! Bejelentkezés az alábbi telefonszámon:+36-20-320-3577, keresd Nórát!


A szolgáltatás az alábbi címen vehető igénybe: Budapest. 1067. Teréz körút 25 I.emelet 11. Kapucsengő: 22 Akvamarin Természetgyógyász Központ

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Kozmetika - Oktogon
Cég
Kozmetika- Oktogon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz körút 25. 1/11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére