Mai­Kupon

Kategóriák

Igéző tekintetet és csodálatos, természetes hatású szempillákat szeretnél? 3D műszempilla készítés minőségi anyagok felhasználásával, most 3.190 Ft-ért az Abbronzátó Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Gyönyörűbb, hosszabb és természetes szempillákat szeretnél? 3D műszempillával mindezt elérheted! Korszerű eljárással és minőségi termékekkel szépülhetsz! Az eljárás során a szemed szépségét kihangsúlyozzák, miközben az esetleges apróbb szemhibákat korrigálják. Fontos, hogy nem roncsolja a saját szempillákat. A 3D minőségi szempilla-hosszabbítással csábítóbb és igézőbb tekinteted lesz. Szeretnél igéző pillantást egy szempillantás alatt? Akkor ezt neked találták ki! Hihetetlenül könnyű mintha az eredeti lenne! Extra dús extra tartós! Eljárása: a 3D-s pillát egyesével rögzítjük a saját pillaszálhoz! Különböző pilla vastagság és nagyság közül lehet választani.  A határokat te szabod meg!

 

A szempillák tartósak a saját szempilla élettartalmától függően maradnak fent! A szempillák súlytalanok és vízállóak, így zuhanyozhatsz,  sportolhatsz vagy úszhatsz velük! 2-3 hetente igényel töltést, így elragadóan elbűvölő tekintetett varázsol számodra! Nem szükséges a kozmetikai szempillafestés és kontaktlencsével is kiválóan lehet viselni. A 3D műszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem lehet összetéveszteni a hagyományos, idáig ismert műszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nő álma, azon kívül nagyon kényelmes, hiszen már a reggeli felkelésnél is szép lesz tekinteted. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/30-413-3405, keresd Kárment. 

 

A szolgáltatás az Abbronzátó Szépségszalonban vehető igénybe. Pontos címe: 1138. Budapest. Népfürdő utca 17/E. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Abbronzátó Szépségszalon - Jávorszky Adrienn
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/E.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére