Mai­Kupon

Igéző tekintetet és csodálatos, természetes hatású szempillákat szeretnél? LuXLash 3 Dimenziós műszempilla készítés 64% kedvezménnyel, csak 4320 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! • Gyönyörűbb, hosszabb és természetes szempillákat szeretnél? LuXLash 3 dimenziós műszempillával mindezt elérheted!
 • Korszerű eljárással és minőségi termékekkel szépülhetsz! Az eljárás során a szemed szépségét kihangsúlyozzák, miközben az esetleges apróbb szemhibákat korrigálják. Fontos, hogy nem roncsolja a saját szempillákat.
 • A 3D minőségi szempilla-hosszabbítással csábítóbb és igézőbb tekinteted lesz. A 3D szempilláidat hosszú heteken keresztül viselheted és ellenállnak még a mechanikus ártalmaknak is!


 • A szalonban csak minőségi termékeket használnak!
 • Nyitvatartási idő: hétfőtől-péntekig 8-18-ig, de eltérő időpont esetén a szolgáltatóval lehet külön is egyeztetni.
 • Miért válasszuk a LuXLash 3 dimenziós műszempillát? Sokkal hosszabb, dúsabb, mégis könnyű és természetes hatású pillákat varázsol. Nem igényel különösebb odafigyelést a mindennapokban.„Hosszan tartó hatás” 2-4 hetente szükséges csak pótlás. Nem szükséges a kozmetikai szempillafestés és kontaktlencsével is kiválóan lehet viselni.
 • Mi a különbség a LuXLash szálankénti műszempilla és a hagyományos műszempillák között?Az erre a célra fejlesztett, erősebb és tartósabb ragasztó biztosítja a hosszan tartó viseletet. A szempilla a ragasztás helyén láthatatlanul illeszkedik. A hagyományos tincses vagy soros pillák a fentiekkel szemben hamar kipotyognak, helyükön rés keletkezik, ragasztásuk a pilla tövénél meglátszik és műhatásúvá válik.
 • Mennyire tartós a műszempilla-hosszabbítás? Saját szempillánk, ugyanúgy, mint a hajunk vagy egyéb szőrzetünk hullik, majd új nő helyette. Bizonyos időközönként, mely személytől függően 2-4 hetet jelent, tölteni kell pillánkat. Ilyenkor pótoljuk a természetes úton, a saját szempillánkkal együtt kihullottakat. Használata során a saját szempilla nem sérül, a ragasztó sem érintkezik a bőrrel, így az allergia esélye minimális (speciális orvosi ragasztó). A felhelyezés során a vendég kipihenheti magát,mivel a szemek csukott állapotban vannak. A 3D műszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem lehet összetéveszteni a hagyományos ,idáig ismert műszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nő álma, azon kívül nagyon kényelmes, hiszen már a reggeli felkelésnél is ilyen szépek. A szempillák súlytalanok és vízállóak, úgyhogy ezekkel akár sportolni, úszni, fürödni, aludni, sőt akár sírni is lehet.
 • Mire kell figyelni a felrakás után? A ragasztónak ugyan gyors a kötési ideje, a teljes száradáshoz azonban 24 órára van szükség. Figyeljünk rá, hogy ez idő alatt ne érje víz, lehetőleg ne aznap menjünk szaunába illetve kozmetikai kezelésre, mert ezzel csökkentjük pilláink élettartamát. Ügyeljünk arra, hogy ne dörzsöljük szemünket! Olajmentes szemfesték lemosót használjunk otthon! Esetleges szempillaspirál használatnál kerülni kell a vízálló termékek alkalmazását. Kerülje a szempilla göndörítést! Hosszabb műszempilla választás esetén célszerű szempilla fésűvel óvatosan átfésülni néhány naponta. A szempilla tartós festését 24 órával a felragasztást megelőzően kell elvégezni.
   

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 • Előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/70-568-9298, keresd Katát!
 • A szolgáltató tömegközlekedéssel és személygépjárművel könnyen megközelíthető!
 • Az eljárás során a legminőségibb termékeket használják fel. 
 • Vásárlóként egy kupont vásárolhatsz, egyet pedig ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilák Katalin
Cég
Maya Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1202 Budapest, Mártírok útja 116.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére