Mai­Kupon

Igéző tekintetet és csodálatos, természetes hatású szempillákat szeretnél? LuXLash 3 dimenziós műszempilla készítés 68% kedvezménnyel, csak 4500 Ft-ért az AngelFace Szépségszalonban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Gyönyörűbb, hosszabb és természetes szempillákat szeretnél? LuXLash 3 dimenziós műszempillával mindezt elérheted!

Korszerű eljárással és minőségi termékekkel szépülhetsz! Az eljárás során a szemed szépségét kihangsúlyozzák, miközben az esetleges apróbb szemhibákat korrigálják. Fontos, hogy nem roncsolja a saját szempillákat.

A 3D minőségi szempilla-hosszabbítással csábítóbb és igézőbb tekinteted lesz. A 3D szempilláidat hosszú heteken keresztül viselheted és ellenállnak még a mechanikus ártalmaknak is!A legújabb trend megérkezett! Szeretnél idéző pillantást egy szempillantás alatt? Akkor ezt neked találták ki! Hihetetlenül könnyű mintha az eredeti lenne! Extra dús extra tartós! Eljárása: a 3D-s pillát egyesével rögzítjük a saját pillaszálhoz! Különböző pilla vastagság és nagyság közül lehet választani.  A határokat te szabod meg!

.„Hosszan tartó hatás” 2-4 hetente szükséges csak pótlás. Nem szükséges a kozmetikai szempillafestés és kontaktlencsével is kiválóan lehet viselni.

A 3D műszempilla annyira természetesen néz ki hogy nem lehet összetéveszteni a hagyományos ,idáig ismert műszempillával. Mágikus szemeket varázsol. Csábító tekintet minden nő álma, azon kívül nagyon kényelmes, hiszen már a reggeli felkelésnél is ilyen szépek. A szempillák súlytalanok és vízállóak, úgyhogy ezekkel akár sportolni, úszni, fürödni, aludni, sőt akár sírni is lehet.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat az Angel Face Szépségszalonban vehető igénybe! Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06-20/343-1331. 

Amennyiben a kuponbeváltásra egyeztetett időponttól szeretne eltérni és azt a szolgáltatóval nem egyezteti le a beváltás előtt 24 órával, akkor a szolgáltató kuponját beváltottnak tekinti.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ferencz Ágnes
Cég
Angel Face Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Angyalföldi u. 36
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére