Mai­Kupon

Igéző tekintetre, természetes hatású, de mégis dús szempillákra vágysz?! Akkor a 3D JB lashes szempillákra van szükséged. Most 12 000Ft helyett 4 490Ft a Zselé szépítő szalonban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szem, a lélek tükre és a női csábítás elsődleges fegyvere.

Mindig fontos volt és fontos lesz, hogy a hölgyek mivel tudják szemüket még ragyogobbá, vonzóbbá tenni. A szem nagysága, formája és persze a szempillát hossza, sűrűsége sokat számít a siker elérésében.

A kozmetikai ipar sok féle szempillaspirált készített, de ezekkel nem lehet a szempillák hosszát 2x-re nagyítani és tartósságukat több héten keresztül megőrizni.A Jane Beauty Cosmetics Inc. szempilla hosszabbításra specializálódott cég. Amerikában elsők között kezdte el gyártani legszélesebb termékpalettával és kiváló minőségben termékeit. Jane Beauty Cosmetics egy új fejlesztést alkalmazott, a legújabb Volume Up 3D könnyű szempillák gyártásánál, mert 0.3g-0.5g-os súlyukkal jelentősen könnyebbek, a piacon található többi műszempilláknál. Ettől viselésük kényelmes és természetes, mert megegyezik az eredeti szempillák súlyával.

Természetes hatású csábos tekintet! Olvaszd fel a tél melegét pillantásoddal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 30/708-9428 Bánfi Bettina
 
Zselé szépítő szalon(A zugló sportcentrummal szemben)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bánfi Bettina
Cég
Zselé szépítő szépség szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1145 Budapest, Szugló utca 61-63
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére