Mai­Kupon

Kategóriák

Implantológiai fogászati szűrés és konzultáció, panoráma röntgennel, szájüregi rákszűréssel, kezelési tervvel, 1.990 Ft-ért a Villányi Dent Fogászati Központban!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ápolt, magabiztos és ragyogó mosolyt szeretnél? Ehhez mindenképpen szükséges a hibátlan fogsor, mely segít abban is, hogy mindig magabiztos legyen a fellépésed. Valósítsd meg álmaidat és ne feledd, hogy minden korban fontos a fogak ápoltsága! Sosem késő, hogy hozzákezdj fogaid rendbetételéhez, még akkor sem, ha már vannak esetleges hiányok a fogsorodban! A fogimplantátum olyan eljárás, amely minden életkorban tartós és tökéletes megoldást kínál a fogak pótlására.Ismerd meg, hogy milyen lehetőségeid vannak hiányzó fogaid pótlására. Most a Villányi Dent összeállított számodra egy olyan fogászati csomagot, melyben személyre szabottan mindent megtudhatsz az implantációs lehetőségekről! Előfordulhat, hogy a rendszeres fogápolás és gondozás mellett is, hogy egy vagy több fogad hiányzik, amit szeretnél pótolni, de nem tudod, hogy hogyan. A koronák és hidak nem mindig nyújtanak megfelelő megoldást, hiszen gyakran meglévő, egészséges fogak lecsiszolását igénylik, és élettartamuk is véges. A fogimplantátumról biztosan hallottál már, de lehet, hogy mégis idegenkedsz tőle. Ez a fogászati csomag, most segít abban, hogy megismerd a tartós fogpótlási lehetőségeidet. 


Mit tartalmazz a fogászati csomag? Implantológiai fogászati szűrést,  panoráma röntgent, fogorvosi konzultációt, szájüregi rákszűrést és kezelési terv készítését. 

 

A konzultáció előtt panoráma röntgent készítenek, ennek alapján állítják fel az egyedi kezelési tervet. A megbeszélés során minden kérdésedre választ kapsz és megismerkedhetsz leendő kezelőorvosoddal is. 


A fogászati rendelőre jellemző a barátságos és igényes környezet, melyben négy magas színvonalú, klimatizált kezelőhelység található. A Villány Dent rendelőben tíz magasan képzett orvos specialista várja a betegeket. 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámokon: +36 1 279-1184 vagy 
+36 70 770-6544.


A Villányi Dent Fogászati Központ pontos címe: 1114 Budapest, Villányi út 6, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt kiválóan megközelíthető!


Rendelési idő Hétfőtől-péntekig: 08:00 - 21:00. Szombaton: 09:00 - 15:00. Vasárnap: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Villányi Dent Fogászati Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Villányi út. 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére