Mai­Kupon

Kategóriák

Integető felkar eltüntetése és feszesítése 5 alkalom most 3990Ft-ért 52000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Csúnya és idegesítő és  nem lehet tőle megszabadulni, sokszor még fogyókúrával és edzéssel sem, de most végre megtaláltuk azt a technológiát, amivel megszüntethető ez a makacs és integető felesleg! 5 alkalmas  program  csak  3.990 forint,mely  most  ennyiért  a  Tied  lehet!Az új generációs elektrostimuláción alapuló tréninggel erősebb és intenzívebb izom-összehúzódást érhetünk el, mint a hagyományos fitneszedzések alatt, hiszen nemcsak az akaratlagosan megmozdított izmok edződnek.
A tréningek újdonsága a testedzések időtartamának lecsökkenésében és az elektrostimuláció hatására elvégzett izommunka hatékonyságában mutatkozik meg.
A tréning időtartama 25-30 perc, ami jelentős csökkenést mutat egy-egy hagyományos edzésforma időintervallumához képest. A tréning tehát olyan elektromos izomstimulációs módszer, amely során nem kell edzeni és mozgásfolyamatokat végezni. Az edzésprogram egyénre szabott, egy adott célnak megfelelően kialakított edzésterv szerint kerül összeállításra. Ilyen cél lehet például a testsúlycsökkentés, a rehabilitáció, az egyes izomcsoportok formálása, vagy akár az állóképesség javítása.

A sporttevékenységek során az izmok mellékterméket termelnek, de a vérképződéssel frissítésével (több oxigénnel és glükózzal) az izmok természetes regenerálódása elősegíthető és az eredmény megtarthatóvá válik. Ha az izmok elfáradnak, húzódni, majd fájni kezdenek. A kellemetlen izomfeszülés pedig akadályozza a mozgást és a sportolást. A levezető program (mely 10 perc) passzívan megmozgatja ezeket a területeket, javítja, frissíti a vérkeringést, megnyugtatja az izmokat és ezáltal megszabadítja szervezetünket a fájdalomtól.

Az EMS technológiának köszönhetően, olyan vendégek számára is lehetővé válik az izmok koncentrált, ugyanakkor biztonságos fejlesztése, akik valamilyen okból nem képesek megerőltető testmozgásba belekezdeni. Minden testrészt az egyénnek megfelelő szinten stimulálhatunk, így rövid időn belül megoldást nyújtunk a hát- és gerinctáji fájdalmakra, az inkontinenciára, az izomgörcsök problémáira és a testi diszbalansziák kiegyenlítésére is. A módszer sérülések, operációk és szülés után is hatékonyan alkalmazható.

A tréning személyre szabott edzésprogramjainak köszönhetően, hosszú izzasztó edzések nélkül biztosítható a gyors eredmény: a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly és az egyre szebb, áramvonalasabb test.
A BodyForm- és a Vilarite-készülék a narancsbőr problémájával is felveszi a harcot. A cellulit, azaz narancsbőr kialakulásában főként az elégtelen vér- és nyirokkeringés játszik szerepet, amit fokozhat a kevés mozgás, vagy a túlsúly is. Emiatt romlik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, a salakanyagok pedig nem ürülnek ki szervezetünkből, hanem lerakódnak a sejtek között. A lerakódott zsír ennek köszönhetően kidudorodik és a kötőszövetnek nyomódik, kiadva ezáltal a narancsbőrre jellemző hepehupákat.
A mozgásszegény életmód mellett az egészségtelen élelmiszerek fogyasztása, a fogamzásgátló és más gyógyszerek szedése, a dohányzás, és az alkoholfogyasztás is kedvez a cellulit képződésének. A készülékek speciális cellulit programjai kifejezetten az intenzív anyagcsere-serkentésre lett kifejlesztve, mely gondoskodnak a lerakódások elszállításáról és szervezetünk méregtelenítéséről.


ELLENJAVALLATOK

  - vérzékenység (hemofília)
  - epilepszia
  - terhesség
  - szülés után 3 hónapig
  - fertőző, lázzal járó betegség
  - rossz, általános közérzet
  - daganatos megbetegedések
  - szívritmusszabályzó
  - szklerózis multiplexA  kezelés  egy  alkalom  30  perc.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos bejelentkezés szükséges a 0630/608-8228-as telefonszámon.

Szalonunk könnyen megközelíthető:

Bosnyák térről: 7-es busz,

Stadionoktól: 77-es troli,

Örs Vezér térről: 82-es busz.

Ingyenes parkolás.

A szolgáltató június 6-16-ig szabadságon lesz, kérjük a bejelentkezésnėl vegyėk figyelembe.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Testkozmetika E.É
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Egressy út 113.fsz.1.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére