Mai­Kupon

Integetőizmok és toka problémáid vannak? Most itt a lehetőség, hogy "lefaragj" belőlük. 3 alkalmas kezelés most hihetetlen áron 4590 Ft-ért a Tiéd lehet 22990 Ft helyett a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sok nő számára problémás terület a felkar integetőizma és a toka. Ha 30-40 éves korunkban nem változtatunk az étkezési és sportolási szokásainkon könnyen rajtunk maradnak nem kívánt testrészeken a felesleges kilók, zsírok. Kötőszövetünk veszít rugalmasságából és kialakulhat a toka és az integetőizom is. Az új lézeres kezeléssel segítünk eltüntetni, formálni a kényes testrészeket.A megereszkedett, megnyúlt bőrünk nem a legszebb látvány. Mivel bőrünk veszít a rugalmasságából elindulnak a látható változások a testünkön.

Ha már a krémek sem segítenek akkor válaszd a hatékonyabb kezelésünket.

Ezzel az új technológiával a kezelések során javul a bőr feszessége, a kötőszövetek mikrokeringése. A lézeres kezelés biztonságos és fájdalommentes.

A lézerfény hatására a sejtfalak könnyen átjárhatóvá válnak. A speciális lézerfény nem károsítja, nem roncsolja az egészséges izomsejteket, a hajszálerek épek maradnak. Célzottan csökkentik a zsírsejtek méretét.

A toka és integetőizmok látható eredményéhez minimum 3 alkalmas kezelés szükséges.

A SzoliCity Szépségszalonban megtalálod a csodafegyvert.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon 2013 június 30-ig váltható be.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Primer Meat Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére