Mai­Kupon

Kategóriák

Intelligens alternatíva a plasztikai beavatkozások helyett a belvárosban! 120 perces professzionális arckezelés elektrokozmetikai eljárással és speciális kézfiatalítás Hand Care technológiával, most 4.390 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szolgáltató missziója: Tegyen Ön is bőre luxusáért egy speciális eljárás segítségével! és kapja meg mindazt a páratlan hatóanyag kombinációt bőre melyet megérdemel! A 120 perces kezelés során Ön egy olyan professzionális bőrrekonstrukciót, és látványos, expressz fiatalítást tapasztalhat meg, mely során közvetlen, célzott hatóanyag bevitelt kap bőre. Fiatalabb külső, szike nélkül is! Mindezt fantasztikus és egyedi áron, kizárólag a MaiKupon vásárlói részére! 


Ajánlatunk azért egyedi és speciális, mert garantált, hogy a szolgáltató által használt hatóanyag-kombináció csak itt elérhető, melynek köszönhetően nem a reklámszövegekből ismert arc-és bőrfiatalítás ígéretét kapja a vásárló, hanem valódi professzionális bőrtáplálást, üde és fiatalosabb arcbőrt már egy kezelés után is! 

 

 Ajánlatunk miben különbözik a többi, de hasonló eljárásoktól?

 

Abban, hogy nagy dózisú, hígítatlan ultragazdag és valódi alapanyagok, azaz nem kemikáliák, kőolajipari termékek kerülnek felhasználásra a professzionális 120 perces arckezelés során! Már az első alkalom után is legalább 20-30%-al tömörebb bőrszerkezet, kisebb ráncmélység tapasztalható. A kolllagén és elasztin rostok olyan finomságúak, hogy a bőr pórusain beépülve, mintegy feszítő hálót képeznek az arcbőrön.

 

Szolgáltatónk nem 20 perc alatt ígér csodás hatást, hiszen a hatóanyagok beépítéséhez időre van szükség, legalább 120 percre!Ön is megérdemel 2 óra luxust és kényeztetést a mai rohanó világban! 


Hatása: Azonnali ragyogó megjelenést nyújt, megnövelve bőrének hidratáltságát, és a DNS helyreállító mechanizmusát, ezzel minimalizálva a ráncképződést. A még el nem mélyült felületes ráncokat azonnal kisimítja. Kizárólag elektrokozmetikai eljárások alkalmazásával történik a hatóanyag bevitel. A hatóanyag bőr alsóbb rétegeibe is képes beépülni, ami látványos feszesítő hatású. A dehidratált (vízhiányos részek) részeket kitölti. A bőrszerkezet ezáltal, tömörebb és hidratáltabb lesz. Markánsan antioxidáns hatású, védi a sejtek genetikai anyagát. Revitalizál, toznizál, mikromasszázst végez, rezgőelektróda segítségével. Képes a kollagénszintézist regenerálni, és ami még fontosabb stimulálni! A szolgáltatás során használt termék Magyarországon egyedülálló hatóanyagkombináció, szabadalom előtt álló anyagvarázs, mely csak a szolgáltatónál érhető el! Egyenesen Svájcból, csak gyógyszerkönyvi tisztsaságú hatóanyagok alkalmazásával készül a termék. 

 

Az eredmény? Bársonyos, üde bőrképlet, már az első kezelést követően. Fiatalít, megújít, feszesítő elixírt épít a szövetek közé. Az egyik leghatékonyabb és látványosabb eljárás, már az első alkalom után is. Regenerálja a bőr kollagén- és elasztin-hálózatát, ami a rugalmasságért felelős. A kezelés után, akár 5-10 évvel fiatalabb, gyönyörű, kisimult, élettel teli bőrt eredményez, mivel kb. 1-2mm-rel megnőhet a bőrszerkezet, ugyanis a bevitt hatóanyagok valóban alátöltik a fáradt/ráncos/öregedő/petyhüdt bőrt.

 

Bővebb információ a szolgáltató honlapján található! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatóval az alábbi telefonszámon: 06/ 30-982-3291. 

 

A szolgáltatás az alábbi helyszínen vehető igénybe: DM Kreatív Arcépítészet - 1066. Budapest. Dessewffy u. 5. 2/16. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
DM Kreatív
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére