Mai­Kupon

Kategóriák

Intim gyanta nőknek és férfiaknak is, akár cukorgyantával is most csak 1.900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Nem minden területen tudod otthon megoldani a szőrtelenítést? Bízd profikra!

Intim gyanta nőknek és férfiaknak egyaránt! Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr az epilálástól vagy a borotválkozástól számított 5. napon vagy később történjen. Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, így az intim gyantázás fájdalommentesebb lesz, 4-5 hét múlva ajánlott újra gyantázni.


A gyantázás gyanta ágyon egyszer használatos gyanta lepedőn történik, intim környezetben, biztosítva ezzel vendégeim kényelmét és nyugalmát. Az intim gyanta antiallergén, természetes alapanyagból készült cukorgyantával történik, mivel ezek a gyanták biztosítják a szinte fájdalommentes szőreltávolítást. Intim testrészünk, a legkényesebb pontja testünknek, ezért a sterilitásra nagy figyelmet fordítok. Minden gyantázás után a gyanta kidobásra kerül és a teljes intim rész fertőtlenítése is megtörténik. Fertőtlenítés után az intim testfelületet nyugtató, gyantázás utáni balzsammal és hámképző krémmel ápolom.


Otthoni ápolást nem igényel, csak arra figyeljünk, hogy 24 órával a gyantázás után ne menjünk szaunába, uszodába, illetve szoláriumba, mivel a gyantázott bőrfelületnek regenerálódnia kell!


Az intim gyanta során bármilyen fazon kialakításra van lehetőség.


A teljes intim gyanta előnyei:

  • 20 perces folyamat
  • ápolt és kényelmes szőrviselet
  • tartós és higiénikus eredmény
  • esztétikus megjelenés

Cukor:
A cukorgyanta cukor tartalmú pasztával való gyantázást, szőrtelenítést jelent.  A cukorpasztával való szőrtelenítés egy ősi eljárás, mely a 21. században éli reneszánszát. Abszolút természetes összetevőkből áll, általában cukor, rózsavíz vagy sima víz, méz illetve citromlé alkotja ezt a keveréket. A testen és az arcon lévő szőrzet eltávolítására egyaránt alkalmas.


Mi a különbség a hagyományos gyanta és a cukorgyanta között?

A hagyományos gyanta alapvető alkotóeleme a fenyőviasz, a cukorgyanta alapösszetevője a cukor vagy a méz. A hagyományos gyantát a szőrnövéssel megegyező irányban kenjük fel, a cukorgyantát a szőrnövés irányával ellentétesen. A cukorgyantát testhőmérséklet közeli hőfokon is fel lehet vinni a bőrre, a hagyományos gyantát kissé melegebben célszerűbb felvinni a szőrteleníteni kívánt bőrfelületre. A hagyományos gyanta, bőrradírként is funkcionál, mivel gyantázás közben a bőr felső elhalt hámsejtjeit is eltávolítjuk ekkor. A cukorgyantába a szőrön kívül semmi más nem tapad meg, így ez a fajta gyanta csak a szőrzetet távolítja el. A bőrön esetlegesen megtapadó cukorgyantát vízzel lehet eltávolítani, a hagyományos gyantát benzin segítségével.  A cukorpaszta használata 5-10 mm hosszú szőrre ajánlott, de nem minden esetben elegendő ez a hossz. A hagyományos gyanta esetében ajánlott a 10 mm hossz, így biztosan eltávolíthatóak a nem kívánt szőrszálak. A cukorgyanta felkenését megelőzően fontos, hogy hintőporral szórjuk be a szőrteleníteni kívánt bőrfelületet, a hagyományos gyanta használatakor ez nem szükséges. Mindkét gyanta esetében az eredmény 4-6 hétig tartós marad, professzionális alkalmazás esetén szőrbenövés és szőrtüszőgyulladás nélkül lehet eltávolítani a szőrt, a test bármely területéről, tehát a végeredmény tökéletes lesz.


A cukorgyanta előnyei

  • természetes összetevők
  • rövid szőr eltávolítása
  • testhőmérséklet közeli használat
  • a rendszeres gyantáztatás során – legyen szó bármilyen gyantáról –  a szőr megritkul, majd idővel eltűnik

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Időpont foglalás KIZÁRÓLAG a http://ipl-szortelenites.hu/idopontfoglalas/ oldalon lehetséges.

Késést sajnos nem áll módunkban elfogadni, ebben az esetben az adott alkalom elveszik. A kezeléseket a kezelést megelőző nap 24.00-ig kell lemondani SMS-ben, e-mailben, vagy telefonon. Adott napi lemondást, csak nagyon indokolt esetben tudunk elfogadni.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nimfasziget Szépségcentrum
Cég
Weboldal
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Wysocki u 29.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére