Mai­Kupon

Kategóriák

Ipl E-light tartós szőrtelenítés, pigmentterápia, seprűvéna kezelés, bőrfiatalítás választható testrészre: 100 000 Ft értékben 25 000 Ft-ért a belvárosban! A kezelések kombinálhatóak is! Exkluzív ajánlat Beauty Zone-tól!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Ez a gép egy csúcstechnológiájú gyógyászati berendezés, amely a bőrön található különféle foltok (pigment foltok, öregedés jelei), seprűvénák, valamint a felesleges testszőrzet eltávolítására szolgál.  Az E-Light berendezés bőr fotojuvenációs rendszere bipoláris rádiófrekvencián keresztül, közvetlenül a mélyebb bőrszövetre fejti ki hatását, villanófény (IPL) alkalmazás integrálásával. Az E light rendszer alkalmazza mind az IPL, mind az RF előnyeit.  A cél bőrszövet és a normál bőrszövet ellenállása különböző a bőr szelektivitása miatt. Alacsony IPL energia mellett több RF energiát tud elnyelni. Ezzel elkerülhetők az IPL berendezés által okozott kellemetlen mellékhatások.Alkalmazási területek:

Szőrtelenítés, bőrfiatalítás, pigment terápia, érterápia

 

ÉRTERÁPIA:

A lábon, arcon és az orr körül megjelenő  vörös hajszálerek és a rosacea (borvirágos orr) az emberek nagy számának okoz esztétikai problémát.

Az IPL+RF  terápiánál a fényenergia (IPL) jobb elnyelődését előzetesen rádiófrekvenciás (RF) energia besugárzással erősítjük fel. Ennek alkalmazása során a kezelt bőrt a villanófény-besugárzással (IPL) egy időben rádiófrekvenciás (RF) elősugárzás is éri, így a hatások összeadódva jobb eredményt biztosítanak a hajszálerek eltávolításánál, mint önmagában az IPL-es technika. 

Az IPL+RF kezelés a károsodott simaizmokat stimulálja, helyre állítja az érfalakban az azokat övező kollagén valamint elasztikus rostszálakat, így a kóros folyamatot a visszájára fordítja.  Ennek eredményeképpen megfiatalodik a bőr, az állandó bőrpír megszűnik, a kisebb ráncok, hegek kisimulnak, a kisebb értágulatok, rosaceás csomók felszívódnak, a tág pórusok beszűkülnek.

 

IPL E-Light tartós szőrtelenítés:
 
Az E-Light technológia (IPL+ RF) két technológiát használ egy helyett, ami hatékonyabb eredményeket biztosít alacsonyabb energiaszint mellett. Az E-Light sokkal hatékonyabb a sima IPL-nél, mivel az optikai és elektromos pulzus együttes kibocsátása az elektromos energiát a szőrtüszőnek arra a részére irányítja, amit már az elnyelt fény felmelegített. Így sokkal nagyobb és fókuszáltabb thermo-hatás éri a célzott területet, mint egy sima (IPL) fénypulzus, amellett hogy a kisebb fényenergia-szükséglet miatt csökken az égés és a káros mellékhatások veszélye.
Az RF energia a melanin hiányában is fel tudja melegíteni a szőrtüszőt és a gyökeret. Mivel a melanin nem nyeli el a rádiófrekvenciát, az RF technológia független a bőrtípusoktól és így csökken a bőr sérülésének veszélye, főleg barnult bőrön. Továbbá az RF jobb hatást ér el a ráncok csökkentése és bőrfeszesítés, bőrfiatalítás terén.

BŐRFIATALÍTÁS, RÁNCTALANÍTÁS:

Az IPL (villanófény) és RF (rádiófrekvencia) technológia plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül nyújt fantasztikus eredményeket, amitől az arca és a bőre visszanyeri életteli, ragyogó,  fiatalkori állapotát. A fotorejuvenációs kezeléseket leginkább az arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejeken érdemes végeztetni, de a test szinte bármely más részén eredményes a  kezelés.

 

PIGMENT TERÁPIA:

Szinte minden emberen vannak valamilyen pigmentációs bőrelváltozások. Ezek a foltok a bőr felső felületén találhatóak és több melanint tartalmaznak a bőr többi részéhez képest.

Az IPL+RF  technológiánál a fényenergia (IPL) jobb elnyelődését rádiófrekvenciás (RF) energia besugárzással fokozzák. Ennek alkalmazása során a bőrt a villanófény-besugárzással (IPL) egy időben rádiófrekvenciás (RF) elősugárzás is éri, ennek következtében a két hatás összeadódva jobb eredményt ér el a pigmentfoltok eltüntetésénél, halványításánál, mintha csak az IPL-es technológiát alkalmaznánk.

 

Pár kép róla:

http://www.fleurent.hu/cms/upload/image/pictures_big/5_1.jpg

http://www.fleurent.hu/cms/upload/image/pictures_big/5_2.jpg

http://www.fleurent.hu/cms/upload/image/pictures_big/5_3.jpg

 

Ellenjavallatok (kik számára nem alkalmas a berendezés használata?)

a.       várandós nők

b.      napbarnított bőrű személyek

c.       fény vagy gyógyszer túlérzékenységgel rendelkezők, vagy fényérzékenységet kiváltó gyógyszert szedők

d.      6 hónapon belül vitamint szedők

e.       nem tipikus anyajegy vagy rosszindulatú elváltozás a kezelési területen

f.       pacemakert vagy fibrilláció megszüntető eszközt használó személyek

g.       herpesz vagy trauma

h.      akné

i.        Hirudin stb. kezelést kapó személyek (a kezelés előtt 2 héttel abba kell hagyniuk)

j.        súlyosan cukorbetegek személyek, magas vérnyomásban szenvedők, epilepsziásak.

Az ajánlat feltételei

A kupon kinyomtatható 2013. december 7-ig,, beváltható 2014. január 18-ig!

A kuponodat a jobb felső sarokban lévő a Kuponjaim menüpont alatt, a "Kedvezményre jogosító kuponok" fül alatt érheted el.

(06-30) 565-8257  Telefonos időpont egyeztetés szükséges.

 Nyitvatartás: Hétfőtől - Szombatig 8 -20 között.

Az exkluzív kupon ellenértéke - 25.000 Ft - a helyszínen fizetendő a Szolgáltatónál.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható. A kupon csak az akció által jelölt kedvezmény igénybevételére jogosít, fizetni a kupon beváltónál kell!MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Beauty Zone
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére