Mai­Kupon

IPL tartós szőrtelenítés: 4 alkalmas hónalj IPL: 33 960 Ft helyett csak most hihetetlen áron: 9 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A szőrtelenítésnek többféle módja létezik, a kérdés mindig az, meddig tart az eredmény. Egy-három hétig? Van végleges megoldás is! Tartós szőrtelenség a úgynevezett villanófényes technológiával (más néven fotoepilálás) érhető el, ez ma a legmodernebb eljárás a végleges szőrtelenítésben.Az eljárás a szelektív fotothermolízis elvén alapszik, azaz a fények a szőrtűszőket "támadják meg", a fény energiája hővé alakul a szőrszál színéért felelős melanin sejtben, ezzel elpusztul a szőrtüsző, hiányában lehetetlenné válik az újabb és újabb szőrszálak újratermelése. 
A tartós eredmény eléréséhez – testájéktól függően - több fotóepilálás szükséges a szőrszál növekedési ciklusának teljes lefedése miatt. 
Mivel mai tippünk 5 alkalmas kezelést foglal magába, garantált a siker, a végeredmény sima, bársonyos bőr lesz.

Mivel a szőrtüszők a kezelés során elhalnak, számos olyan bőrbetegség kialakulása előzhető meg, amelyeknek a szőrtüsző megbetegedése az oka. 
Ha volt már furunkulusod, tudhatod, hogy ezt a szőrtüsző gyulladása okozza.

Most egyszer s mindekorra megszabadulhatsz a testszőrzettől, ajánlatunkban a legnehezebben szőrteleníthető testájak egyikén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bővebben: www.perenyihair.com

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061/ 3026724 vagy 061/ 3010098

H-SZ: 9-21

Perényi Szalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perényi Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére