Mai­Kupon

IPL végleges szőrtelenítés: 2 alkalmas bikini: 16 980 Ft helyett csak 4 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Unod már a rendszeres borotválást, gyantázást, szőrszálak csipesszel való vadászatát? Eleged van a fájdalmas és hatástalan módszerekből? Akkor ezt az ajánlatot Neked találták ki - akár 7 évre megszabadulhatsz ettől a kellemetlen problémától, fájdalommentesen!Az IPL  (Intense Pulse Light, azaz "Nagy energiájú, villanásokban leadott, nem koherens fényű besugárzás") minden korábbinál eredményesebb és gazdaságosabb megoldást nyújt mindazoknak, akik meg szeretnének szabadulni a nemkívánatos szőrszálaktól. A kezelés alatt kibocsátott fényenergiát a szőrszál pigmentje (melaninja) elnyeli, ami aztán hővé alakul át. A villanófényes kezeléseknél a fény maximum 5 mm-es mélységig jut a bőr alá, így elkerüli azt a kellemetlen, fájdalmas érzést, amikor a fény idegeket érint. A hőenergia ezt követően a szőrszálon keresztül eljut a tüszőbe, és megsemmisíti a növekedési mechanizmusát.

Az IPL a növekedési fázisban lévő szőrtüszők esetében hatékony. A szőrtelenítő kezeléssorozat eredménye meglepő: az eredeti  szőrzet 80-90%-a tartósan eltűnik, míg a maradék elvékonyodik, kivilágosodik.

Szerencsére bármennyi kupont vásárolhatsz akár magadnak, akár ismerőseidnek, így még a pénztárcádat sem fogja megviselni a szőrtelenítés.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 10-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bővebben: www.perenyihair.com

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061/ 3026724 vagy 061/ 3010098

H-SZ: 9-21

Perényi Szalon

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perényi Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Dessewffy utca 13
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére