Mai­Kupon

Ismerd meg önmagad! Sorsod, küldetésed, személyiséged, lehetőségeid és buktatóid most megtudhatod: Számisztikai elemzés személyesen 7 000 Ft helyett 3 400 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Számmisztikai elemzés:

A számok világában megismerheted mi a sorsod,  a küldetésed , milyen a személyiséged,  mit mutatsz a külvilág felé,  és mi az amit elrejtesz.  Évszámainkat születési számaink segítségével kiszámíthatjuk.  Sors számunk  név számunk ugyan így kiszámítható. Tudj meg többet magadról a lehetőségeidről és természetesen a buktatókról ami többnyire elkerülhetetlen a fejlődésed szempontjából.

Párkapcsolati elemzésre is alkalmazható, megtudhatod, mennyire illetek össze a pároddal.EGYÉNRE SZABOTT SZÁMMISZTIKAI ELEMZÉS. 
A numerológia azaz a számmisztika az önismeret egyik eszköze; lehetőséget nyújt arra, hogy segítségével jobban megismerjük önmagunkat és életfeladatainkat. A bennünk lévő rejtett adottságainkat is sikeresebben tudjuk alkalmazni amennyiben születési dátumunk segítségével, megismerjük életfeladatainkat, külső és belső tulajdonságainkat. 

Mindenképp figyelembe kell azonban vennünk, hogy az ember sorsának alakulása nem csupán a számok függvénye. Közrejátszanak a környezeti hatások, a nevelés, az örökletes tényezők és nem utolsó sorban az ember szabad akarata.

Tehát tudnunk kell, hogy a számmisztika nem egy egzakt tudomány, mint a matematika, vagy a fizika. A számmisztika kísérletekkel nem bizonyítható és nem ismételhető, ám mindenképp egyfajta útmutatást ad a számokon, mint szimbólumokon keresztül.

Liberum arbitrium - azaz szabad akarat, amely nem azt jelenti, hogy bármit megtehetünk, amihez kedvünk van, hanem azt, hogy megvan rá a lehetőségünk, hogy egy adott helyzetben szabadon választhatunk két vagy több különböző lehetőség közül.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kb. 1 órás időtartamra vonatkozik.

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3649603 H-V: 10-21

Bővebben: http://rainbowjosda.hupont.hu/

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Illés Erika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1118 Budapest, Budaörsi út 25/A
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére