Mai­Kupon

Ismerje meg szervezete gyenge pontjait és előzze meg a betegségek kialakulást! Teljes körű és fájdalommentes Magnetspace testelemzés a KingRay Egészség és Oktató Központban, a Blaha Lujza tér közelében most 1990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha kíváncsi, hogy milyen egészségi állapota akkor mi most egy olyan módszert ajánlunk, mely teljes testére kiterjedően kimutatja, hogy az milyen egészségi és energetikai állapotban van. 

A mérés quantummechanikai elven alapul, és néhány perc alatt megmutatja, hogy a szervezetében milyen anyagokból van hiány, milyen az ereinek az állapota, jól vagy rosszul működnek-e egyes szervei. 

A vizsgálat teljesen fájdalommentes!

 A vizsgálati módszer egy olyan egészségmegőrző programon alapul, amely a pillanatnyi egészségi állapot mutatja meg A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát, és egyéb tudományokat. A készülék segítségével 26 területen kaphat információt szervezete működéséről.  A készülék felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit és ennek alapján jelennek meg az egyéni eredmények a vizsgálat során.

Ez az eszköz már azelőtt kimutathatja az egészségben bekövetkezett változásokat, mielőtt azok fizikai szinten megjelennének, így a korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését.  

A vizsgálat és értékelés időtartama kb. 30 perc éppen emiatt gyors és hatékony ez a módszer.

A készülék az ideális állapotot és a vizsgálat eredményét egyidejűleg közli. Teljesen fájdalommentes, nem kell levetkőzni hozzá, mivel elég csak a tenyerét ráhelyezni az érzékelő felületre. A készülék ezután kb. 1 perc alatt képet alkot a tesztelt személy egészségi állapotáról.

Milyen eredményeket mutat ki ez a vizsgálati módszer? Nyomelemek, ásványi anyagok esetleges toxinok, mérgek mennyisége a szervezetben. Vércukorszint, reumás csontbetegségek elemzése, csontsűrűség és csontbetegségek jellemzőinek elemzésére is alkalmas. Agyi idegek állapota, tüdőfunkció, gyomor és bél működése, keringés és az agyi erek állapota, epehólyag, hasnyálmirigy, vese és máj működése. Prosztata állapota és nőgyógyászati elemzés. Kiválasztás rendszer működés és immunrendszer állapota. Bőr és mell analízis. Nehézfémek, aminosavak és allergének jelenléte a szervezetben, általános fizikai állapot és testelemzés (zsír-, izomtömeg stb.).

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltatás igénybevételéhez az alábbi telefonszámon: 06-70/ 342-7755. 

Szolgáltatás helyszíne: KingRay Egészség és Oktató Központ. 1081 Budapest,Szilágyi utca 1. fsz 2 (kapucsengő: KingRay).

Megközelítés: A belvárosban a Blaha Lujza tértől alig 5 perces kellemes sétával. Személygépjárművel és tömegközlekedéssel egyaránt jól elérhető a szolgáltatás helyszíne.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KingRay Egészség és Oktató Központ
Cég
Kasakoner Kft
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Szilágyi utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére