Mai­Kupon

Iszappakolás fejbőrre + hajszerkezet helyreállítás + hajvágás hajszárítással ( Bármilyen hosszúságú hajra ) 11500Ft helyett most csak 4500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Új szolgáltatás a jó közérzetért : KNEIPP KURA! (Problémás fejbőr, hajhullás, korpásódás, zsírosodás kezelésére ajánlott iszapkúra). A hajnak szánt wellness program keretén belül, megszűnik a feszültség és a haj hidratált,energiával teli és fényes lesz.Fő hatóanyagok:

Thermal víz: Gazdag bikarbonátban és kalciumban,ezek vitalitást és folyamatos ásványi anyagpótlást jelentenek a hajnak. Kén és magnézium tartalmának köszönhetően erős tisztító hatású, ez rendkívül hasznos a bőr és a fejbőr optimális egyensúlyának beállításához.
Termikus nyomelemek: Segítenek fenntartani az optimális hidratáltságot és fokozzák a haj és a fejbőr természetes védekező képességét a káros külső környezeti hatásokkal szemben. Kneipp kúra közben pedig egy keratinos pakolót építek be a hajba, 10 percig állni hagyom és utána egy kényeztető hajmosás következik, azután pedig hajvágás hajszárítással.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon  felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06 70 503 6116-os telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Napsugár Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1077 Budapest, Wesselényi u. 54
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére