Mai­Kupon

Itt a fürdőruha szezon, ezzel a kezeléssel Te is bomba formába hozhatod magad! Fogyj villámgyorsan centiket! 5 alkalmas kezelés 40.000 Ft helyett 8.500 Ft. Most fizetendő 2.100 Ft.

5 alkalmas fogyasztó kezelés - Szépség (pl. kozmetikai kezelések) kupon
Eredeti ár:40 000 FtElőlegben fizetendő:2 100 FtTeljes ár:8 500 Ft79% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Megosztás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az ultrahangos kezelés az egyik legeredményesebb eljárás az alakformálásban, a felhalmozódott zsír felbontásában, és eltávolításában. Különösen alkalmas a has és a comb tájékán kialakult szövetproblémák – a narancsbőr – csökkentésére.

 


Az ultrahangos zsírbontás kezelés során a berendezés kezelőfejét ráhelyezik a kezelendő területekre, és azokat folyamatosan mozgatva masszírozzák a test felületét. Az ultrahangos fej által kibocsájtott, pontosan beélesített ultrahang hullámok kb. 1,5 cm mélységben behatolnak a bőrréteg alá, és gyors rezgésre késztetik a zsírsejteket. Ezáltal apró vákuumbuborékok keletkeznek a sejteken kívül és belül. Az ütközések és a folyamatos súrlódás hatására megbomlik, a sejtben lévő víz felhevül, a zsír pedig zsírsavra bomlik. Mivel az ultrahang csupán vibrációt hoz létre, a környező ereket és egyéb szöveteket, szerveket érintetlenül hagyja, csak a zsírsejteket bontja meg, a kezelés teljesen fájdalommentes, a vendég semmit nem érez, legfeljebb némi ciripelő hangot hall.

HOGYAN HAT AZ ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS:

Az ultrahangnak kitett sejtekben a sejtmag másodpercenként egymilliószor mozdul előre és hátra, és a belső súrlódás által keltett energia szétterjed a szövetekben. Ennek hatására több különböző hatás lép fel.

Az ultrahang hőhatása miatt a kezelt szövet hőmérséklete emelkedik. A hőhatás főleg ott intenzív, ahol a hanghullámok sűrű anyagba, vagy határfelületekbe ütköznek. Az ultrahang elnyelődési mértéke befolyásolja, hogy a különböző szövetekben mekkora hő keletkezik. Az elnyelődés mértéke a zsírszövetekben a legnagyobb.

A hő és mechanikai hatások összeadódása miatt kitágulnak az erek, javul a nyirokkeringés, a feszült izmok ellazulnak, a gyulladási folyamatok csökkennek. Az ultrahang javítja a bőrszövet sejtmembránjainak áteresztőképességét is, így növeli a bőrön alkalmazott hatóanyagok felszívódásának hatékonyságát. Ez a hatás a kezelés után még fél-egy órán keresztül tarthat.

AZ ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS ELŐNYEI:

Az eljárás műtéti beavatkozás nélkül, fájdalom nélkül jelent tartós és látványos eredményt, egy kezelés alkalmával akár 2-3 centiméteres körméret csökkenés is elérhető. A lebontott zsírt a szervezet természetes úton a májon és a nyirokrendszeren keresztül üríti ki és bizonyított, hogy a szomszédos szövetek és erek semmilyen károsodást nem szenvednek. Olyan helyeken is el lehet érni fogyást (pl. has, derék, felkar, fenék) ahonnan már kitartó edzés vagy diéta segítségével sem sikerült korábban. Az ultrahang használata a zsírbontás mellett feszesít és méregtelenít, mellékhatások nélkül. A kívánt hatás eléréséhez egy nagyjából 5-10 alkalmas kúra ajánlott.

A kupon tartalma: 5 alkalmas fogyasztó kezelés a kiválasztott területre. (pl. has, derék, felkar, fenék)

Már egy kezelés eredménye is szemmel  látható.

Egy kezelés kb. 40 perces

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2022. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 2.100 Ft, a fennmaradó 6.400 Ft-ot a helyszínen kell fizetni. 

A kupon tartalma: 5 alkalmas fogyasztó kezelés a kiválasztott területre. (pl. has, derék, felkar, fenék)

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Szépségklinika
Cég
Esztári Éva
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Csertő Park 2.szám
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére