Mai­Kupon

Itt a kihagyhatatlan lehetőség az Orchidea szépségszalonban most a 3 alkalmas kombinált zsírégető testkezelés 16 500 Ft helyet 4 950 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hatékony alakformálás! 3 alkalmas kombinált zsírégető testkezelés az Orchidea Szépségszalonban!Mindig csak a dilemma, hogy mennyit kell még koplalni a hőn áhított külső érdekében. Ha nehezen határozod el magad a fogyókúrára, ha nincs kitartásod, ha már szinte minden fogyókúrát kipróbáltál, akkor itt a hatékony zsírégető kezelés

Ha nem bírod az íztelen, egyhangú fogyókúrás ételeket, akkor itt a Te kuponod!

Felejtsd el a diétát! Mostani ajánlatunkkal egy teljes zsírégető kezelésen vehetsz részt. Megtarthatod a kedvenc étkezési szokásaidat, sőt nassolj csak nyugodtan!

A kombinált zsírégető kezelés az alábbi 3 lépést tartalmazza

  • Zsírtörés
  • Izom stimuláció
  • Nyirokmasszázs

A zsírtörés lényege, hogy mikro áram segítségével eltördeli a kötőszövetekben elraktározott zsírszöveteket, ezáltal hatékonyan csökkenti a narancsbőr jelenséget és a zsírpárnák eltüntetését célozza meg. Salak és méreganyag eltávolító szerepe van. Hatékony kezelés a has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein. A zsírtörés kezelés hatására a kezelt területen keresztmetszeti csökkenés mutatkozik, ezáltal centiméterekben mérhető fogyás tapasztalható.

Az izom stimuláció nem más, mint passzív izomtorna mely 2 óra aktív edzésnek felel meg és hatékonyan formálja az alakot. Segít az alakformálásban, az izmok megfeszítésében. A kezelés során, olyan mesterséges inger éri az izmokat a bőrön keresztül, mintha csak az idegrendszeren keresztül jött volna a jelzés. Többek között feszesíti a bőrt és az izmokat, illetve fogyasztja az izmok közötti felesleges zsírszöveteket. Az izom stimuláció hatására az izmok működésbe jönnek, a vérkeringés és az anyagcsere fokozódik.

A gépi nyirokmasszázs az oxigén ellátottságot segíti. Az emberi szervezet alapvető feltétele a vér- és nyirokkeringés megfelelő működése. A nyirokkeringésnek nincs pumpája ezért a mozgáshiányos életmód és az egészségtelen táplálkozás a nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethet. A kezelés segíti a salaktalanítást méregtelenítést, a narancsbőr kezelést, továbbá a karcsúsítást, mert a szervezet működésének alapfeltétele az egészséges vér-és nyirokkeringés, amit a gépi nyirokmasszázs felgyorsít, ezáltal segíti a már a sejtek közötti térbe kijutott zsírok kiürülését a szervezetből és megakadályozza a visszaépülést. Végül ultrahangozza a testet, ezzel viszi be az anyagot és ezzel egyben feszesít is.

A kuponnal most további kedvezményes bérletet vehetsz az Orchidea Szépségszalonban!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: (20) 330 4930

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Orhidea szalon
Cég
Nagy-Szalon Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Szugló utca 83-85
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére