Mai­Kupon

Kategóriák

Itt a Nyár, de nem tudja, nem meri hordani szandálját ? Van megoldás! Teljes pedikűr kényeztető talpmasszázzsal 5.800Ft helyett 1.900Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Az emberi láb egy csodálatos szerkezet! Egész életünkön át eltűri a megterheléseket, valamint sérüléseknek, fertőzéseknek, betegségeknek vannak kitéve. A lábápolás célja, hogy az emberek életminőségét javítsuk, mert a fájós-, vagy elhanyagolt láb tönkreteszi a hangulatunkat, rontja az önbizalmunkat.Ezzel a kuponnal részese lehet egy teljes pedikűrnek, mely tartalmazza a láb kiáztatását, a bőr fertőtlenítését majd a megvastagodott bőr leszedését a talpi részről. Ezután, ha van tyúkszem vagy körömbenövés, azokat eltávolítjuk, a körmöket formázzuk, a körömbőrt leszedjük és ha szükséges kezeljük a beteg körmöket, valamint igény szerint tanácsot adunk a további kezelésre.
A teljes pedikűr után kényeztető talpmasszázs következik, mellyel ellazítjuk a fájó izmokat, kimozgatjuk a lábujjakat és puhítjuk a talp bőrét, hogy a nyitott cipőkben ellazulva sétálhasson, tudva, hogy lába ápolt és egészséges. Ezután következik a pont az "i"-re, a gél lakkozás melytől körmei legalább 1 hónapig tökéletes színben pompáznak.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges!

 

Mobil: 20/426-2751

 

Telefonos bejelentkezésnél lehetősége van a kuponhoz kérni gél lakkozást a lábára,amit így féláron adunk, vagyis 3000 forint helyett 1500 forint.

 

Saját részre 1, ajándékba 2 kupon vásárolható!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Démon Stúdió
Cég
HO - BI Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1061 Budapest, Aradi u. 41.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére