Mai­Kupon

Itt a nyár, hozd ki magadból a legjobbat! 3D tartós szempilla + feszesítő hydrobrázió, 16.000. helyett most csak 3.800.-Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A nyakunkon a nyár! Szépüljön a bőröd a kíméletes vízpermetes bőrcsiszolással és varázsold igézővé tekinteted! 

3D-s szálas , dúsítós,tetszés szerinti, akár extra hosszúságú tartós felső szempilla+ 15 perces hidorabráziós arckezeléssel .-A szempilla felhelyezése luxuspillákal történik, és csúcsminőségű, biztonságos ragasztót, és nem háztartási pillanatragasztót tartalmaz, mint az olcsóbb 3D szempillák általában.

- A felhelyezést professzionális szakemberként végezzük, Szempilla Szakért Specialista Diplomával rendelkezünk

-Az árainkat hosszútávon tartjuk

-A töltés ára töredéke a  máshol található lehetőségeknek, tehát érdemes lesz hozzánk visszajárnod, s Budapesten két helyen is megtalálsz minket!

-Mindíg kapsz valami extra dolgot a pilláid mellé!!!

Most például, ezt!:

Hidroabrazio, azaz mélytisztítás  artézi ásványvizes hámlasztás vízsugárral

Gyengéd, kíméletes a bőrhöz, ugyanakkor tiszta pórusokat eredményez.

Hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió), akár érzékeny, pigment foltos vagy fakó/száraz bőrre!
Zavarnak a ráncok, a pigment foltok, vagy csak sápadt, fakó a bőröd? Ebben az esetben Neked találták ki a hámlasztás vízsugárral (hidroabrázió) kezelésünket, amit most szalonunkban rendkívüli kedvezménnyel igénybe vehetsz!

A  hidroabrázió hatásai:

 Fiatalít, ránctalanít, hidratál

 A pigment foltok fokozatosan fakulnak
 Tisztító,baktérium ölő hatású, gyulladáscsökkentő
 Megújítja a bőrt, gyengéden eltávolítja az elhalt hámréteget
 Segíti az eredményesebb hatóanyag felszívódást a kombinált kezeléseknél

Az aknék és hegeik 4-6 alkalmas kezelés eredményeként jelentősen javulnak

A sorozatos vibráció hatására  a szem alatti karikák,szarkalábak,duzzadt szemek, mimikai ráncok látványosan csökkennek, köszönhetően a mélyrétegi vízhiány pótlásának

Túlnapozott, erős szolárium-károsított bőrt helyreállít

Dekoltázs és hát kezelésére is kiváló

Az amerikai férfiak kedvenc kezelése, hiszen tisztít, nyomkodás nélkül, hidratál, ránctalanít, s összesen 20 perc havonta!

 

hidroabrázió nem más, mint az arcbőrön lévő elhalt hámréteg gyengéd eltávolítása, melynek hatására a lelassult anyagcsere folyamatok újra felgyorsulnak, megújul a bőrfelszín, és intenzívebb hatóanyag felvételre lesz képes. Ez a hámlasztó eljárás teljesen fájdalom mentes és még a legérzékenyebb bőrök esetében is bátran alkalmazható. Kezelésünk alkalmanként vagy kúrában ajánlott. Egy alkalom megfelel egy alapos és kíméletes mélytisztításnak, míg kúrában alkalmazva az eljárás segítségével ösztönözhetjük bőrünk önmegújító folyamatait.

Óriási előnye, hogy olyan bőr típusokon is eredményesen és biztonságosan használható, amelyekre szinte semmi nem alkalmazható: a szoláriumozott bőrt szépen felüdíti, nem fényérzékenyít, ugyanakkor az érzékeny bőrök jól tolerálják. Az egyéb erőteljes eljárásokat (mélyhámlasztás, mikrodermabrázió) rosszul tűrő bőrökre pedig valóságos gyógyír. A hidroabrázióval szemben semmilyen allergiás reakció nem ismert.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Max. 10 perc késést, illetve a megbeszélt időpont elött min. 24 órával történő lemondást fogadnak el a szalonban!Le nem mondott időpontot beváltott kuponnak tekintik.

Telefonos bejelentkezés szükséges!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kiss Krisztina.
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/E
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére