Mai­Kupon

Itt a nyitott cipők viselésének ideje! 6 x 20 perc halpedikűr a sima lábakért : 18 000 Ft helyett 5 990 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnéd, ha lábad szép lenne, ha egyetlen bőrkeményedés sem lenne a rajta, ha egyenletesen sima, selymes tapintású lenne a lábfejed is? Sok pedikűrösnél jártál már, és valami újat is szivesen kipróbálnál?Csiklandós érzés, és rendkívül hatékony! Csak lógasd bele a lábad a vízbe, és a csoda megtörténik veled is. 

Most több alkalommal jöhetsz igen kedvező áron!!

A bérletet többen is használhatjátok, ill. jöhettek ketten egyszerre:)A sztárok, mint pl Szűcs Judit és lánya is már kipróbálták a halpedikűrt. A speciális Halpedikűr szalon közel az Újpest - Központ kék metró megállójához az Árpád úton (a Lebstück Mária utca felől van a bejárat) várja sima lábra vágyó vendégeit

Kellemes környezetben, kényelmes körülmények között 20 perc alatt újjászületik a lábad, a talpad, a sarkad. 

halakról: nevük Garra rufa,  melyek nemcsak szépek, hanem hasznosak is. Törökországi Kangal-vidékről származó édesvízi doktorhal, a ponty családba tartoznak,  magyarul szívogató vörös márnának  hívják. Különböző méretekben , akár 15 cm-es nagyságúra is megnőhetnek. Nincs foguk, nem okoznak fájdalmat, inkább kellemes csikiző érzést keltenek. Kúraszerűen érdemes akár teljes testre is. A fürdőzők bőrkeményedéseit, elhalt hámsejtjeit "rágcsálják" (szívogatják) le. A halak ezen kívül relaxáló, mikromasszázzsal kényeztetnek. Csipkedésük után egy enzimet fecskendeznek be a bőrbe, melynek hatására a bőrünk regenerálódását segíti elő. Ez az enzim a dithranol, mely több gyógykészítményben megtalálható. Magyarországon még alig ismert, a természetes gyógymódokat kedvelők szívesen használják.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 14-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  70/2203040

Bejárat a Lebstück Mária utca felől van.

Bővebben: www.thaimassagebudapest.com

Nyitva: H-V: 10- 20

Parkolás ingyenes.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mangó thai masszázs
Cég
halpedikür
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1042 Budapest, Árpád út 90-92
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére