Mai­Kupon

Itt az alkalom, hogy hódíts a csillámtetoválásoddal! Buliba mentek vagy szeretnétek a ballagáson egységes és felejthetetlen tetoválást vagy henna festést? Most 890 Ft-ért akciósan elkészítjük 1790 Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Itt a tetoválások ideje! Tartós csillámtetoválást szeretnél? Buliba mennél, lánybúcsúra mentek vagy a ballagást szeretnétek különlegessé tenni egy szimbólummal? Gyertek és válasszatok vagy hozzatok mintát! A megjelenésed az alkalomhoz egyedi és csillogó lesz,  szabadkézi festéssel.! A méret amit készítünk kb. 4*7 cm.Ha még nem próbáltad, de nagyon tetszik akkor itt a csillámtetoválás ideje! Mindenki láthatja ezt a különleges, csillogó és egyedi tetoválást rajtad. Váll, lapocka, dekoltázs, derék, has, kar, lábszár bárhova kérheted. A zsírtalanított és megtisztított bőrfelületre az általad kiválasztott mintát felvisszük és akár 1-2 hétig is viselheted. Buli, parti, ballagás mindenhol megfordulnak majd utánad! Ha nagyobb méretet szeretnél vásárolj több kupont. 2 kupon kb. 8*15 cm tetoválásra elegendő. Szalonunkban várunk szeretettel!

Henna festésre is beváltható a kupon!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2013 június 30-ig váltható be.

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kotroczó Noémi
Cég
Nails and Bodyart
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1133 Budapest, Victor Hugo u.9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére