Mai­Kupon

Kategóriák

Itt az idő elvarázsolni csemetéd szobáját! Egyedi, kézzel festett mesefal 3 nm falfelületen előzetes látványtervvel 55.000 Ft helyett most csak 27.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Óvodás, iskolás nagyfiad, nagylányod még mindig az újszülött korában kitett képeket nézegeti, pedig neki már a Verdák vagy a Hercegnők a kedvencei? Vagy most várjátok az új családtagot és szeretnéd barátságos, szép, színes szobával várni Őt? Egyedi falfestéssel életre kelhetnek a mesehősök és a gyerekszoba mesebirodalommá változik!Minden kisgyerek szeret a mesék világában élni! Most Te is megadhatod a gyermekednek, hogy szobája egy igazi hercegnőkastély, barlang, dzsungel, hajó, vagy bármilyen más meseszigetté alakuljon!

Most vársz babát vagy kamaszodik a gyermek és valami újat szeretne? A Mesefal készítője mindenfajta elképzelést megvalósít a régi meséktől a legmodernebb őrületekig, a tervezéstől a kivitelezésig.

Különleges ajánlatunk keretében 3 nm falfelületet varázsolunk gyermeked kedvenc mesevilágává.

Sokat töprengesz, hogy milyen színűre fessétek a gyerekszobát? Esetleg két gyermek osztozik egy szobán? Használd ki ezt a vissza nem térő lehetőséget és tedd varázslatossá a lakás legszínesebb zugát. Egy szobában megférnek a tündérek és a szuperhősök, a tenger Némóval, vagy az erdő Bambival, úgy ahogy az ici-picik és a nagyobbacskák.

Kicsi Hófehérkéd ágyikóját körbeülheti a hét törpe, köszöntheti reggel Csingilig és a többi tündér, de akár pókember is lóghat felette. Megtervezhetitek együtt, vagy lehet belőle óriási meglepetés. Egy igazi hosszútávú élmény, melyben megelevenedik egy vagy több mese, vagy akár egy egész mesevilág

Ajánlatunk 3 nm-es falfelületre vonatkozik, ami gyermek mércével 3-4 figurát és a hátteret jelenti. Amennyiben nagyobb felületet szeretnél megfestetni, vásárolj több kupont. 

Kuponvásárlás után nincs más hátra, mint megtervezni a falat. Rajzoljatok, gyűjtsetek képet, tervezgessetek, vagy bízzátok magatokat a rutinos mesefalfestőre!

A festés megkezdése előtt a szobában a falra vetítik a képet, így már a  helyszínen láthatjátok a végeredményt, még mielőtt az felkerülne a falra. Ezután kezdődik a festés. A 3 nm-nyi felület kivitelezése általában 1-3 napot vesz igénybe.

A kupon nemcsak gyerekszoba kifestésére használható fel! Egy új, érdekes falfelület feldobhatja a nappalit, a hálót vagy akár az étkezőt is! 

A kupon 3 nm falfelület kézi festését tartalmazza, beleértve a festéshez szükséges kellékeket, alapanyagokat is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a festendő felület 3 nm-nél kisebb, a szolgáltatás ára ettől nem csökken. A kupon plafon festésre nem vonatkozik.

A kupon nem tartalmazza a kiszállási díjat, ami Budapest teljes területén 3.000 Ft/nap, vidéki esetében pedig 100 Ft/km 

  • egy kupon 3 nm felület mesefal- vagy egyéb dekorfestésre vonatkozik, ha nagyobb képet szeretnél, 2 kupont is vásárolhatsz 
  • a kupon ára tartalmazza a látványterv elkészítését illetve a festéshez szükséges anyagköltséget is
  • a kupon 2013. november 30-ig váltható be
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, és ajándékba is!
  • Telefonos időpontegyeztetés szükséges: Szigeti Judit: 0670/365-3676

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mesefal
Cég
Kissné Szigeti Judit
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére