Mai­Kupon

Kategóriák

Izgalmas logikai szabadulós játék: Szökj Meg! - ha tudsz.. Belépő 2- 5 főig: 10 000 Ft helyett 4 990 Ft-ért a belvárosban. Barátaiddal lépjetek be egy új világba.. feledhetetlen élményekben lesz részetek!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A logikai kiszabadulós játék lényege az, hogy egy csapatot, baráti társaságot (2-5 fő) bezárnak egy berendezett helyiségbe, ahonnan különböző logikai feladatokat megoldva kell kiszabadulniuk.  A kijutásra 60 perc áll rendelkezésre. Ez alatt az idő alatt a csapat összes tagjára szükség van, hiszen lehet, hogy neked egy tárgy vagy kód nem mond semmit, de a haverodnak beugrik róla a megoldás! Mindez egy sztorival van megspékelve, nálunk egy bűnbanda köré épülővel, akiket le kell buktatnotok!Fiúknak-lányoknak egyaránt élvezetes, izgalmas és fordulatos, interaktív játék!

Ha még nem voltatok ilyen játékon, azt javasoljuk, hogy inkább 4-5 fős csapatban érkezzetek, de a már "haladó" csapatoknak is azt javasoljuk, hogy minél többen legyenek!

Eddig még senki sem unatkozott!


Bűnbarlang szoba:

A nyomozók Budapest belvárosában egy fogadási bűnbandára lettek figyelmesek. Óriási pénzeket nyert néhány ember azzal, hogy furcsa végeredményeket játszottak meg fogadási oldalakon. Ez még nem is lenne olyan meglepő, hiszen a sportban bármi megtörténhet, de a rendőrség informátora szerint, ez a banda valamelyik mérkőzés végeredményét is befolyásolta...

A bűnbanda tagjait már egy ideje figyeli a rendőrség, de kézzel fogható bizonyítékokat még nem szereztek ellenük, így a házkutatás sem engedélyezett. Egy titkos akció keretein belül, néhány önkéntes detektívet azonban bejuttatunk a bűnbanda lakására, hogy bizonyítékokat szerezzenek.                                                                                                                               

Az informátorunk szerint 1 mérkőzést már elcsaltak az elmúlt időszakban, de hogy melyik az a mérkőzés, azt még nem tudjuk.

A csapatotok feladata a következő:

  • ki kell deríteni, hogy melyik mérkőzésről van szó
  • alá is kell támasztani a csalást, tehát az elcsalt mérkőzés kiderítésén kívül meg kell neveznetek legalább két személyt, aki részt vett a csalásban, valamint találjátok ellenük bizonyítékokat is

 

Erre a feladatra 60 percetek van, ez alatt az idő alatt ki is kell jutnotok a szobából. A 60 perc leteltével a banda tagjai hazaérnek, és az végzetes következményekkel zárulhat…

 


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. október 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

E -mailes  időpont egyeztetés szükséges: - a netes felületen jelentkezzetek be az időpontra. 

http://szokjmeg.hu/idopontfoglalas/

Egyéb információ: 30-938-50-60


Lemondás: 48 órával az egyeztetett időpont előtt! Ha 48 órán belül mondjátok le, a kupon elveszik. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szökj Meg!
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Victor Hugo utca 43
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére