Mai­Kupon

Izomlazító, stresszoldó, fájdalomcsillapító 60 perces svéd masszázs férfi masszőrtől + 20 perces szaunázás most csak 3 100 ft , 6 200 ft helyett.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nyaralnál, de nincs időd elutazni? Ellazulnál, és felmelegednél? Most mindezt Buda központjában átélheted, mint egy nyaralást. Wellnesserika központ vár két féle szolgáltatásával, igény szerint erőteljesebb, vagy fellazító masszázzsal, és a finom meleg szaunával. A szauna a masszázs után méregtelenít, bőröd simává varázsolja.      A jótékony hatás mellett kizökkent a hétköznapokból, párosítva a nyár melegségével. 

A svéd masszázskezelés következtében a szövetekben fokozódik a nyirok- és vénás visszaáramlás, a salakanyagok szervezetből való kiürülése felgyorsul. A masszázs az egész szervezetre hat, csökkenti a vérnyomást, fokozza a kiválasztást, áthangolja az akaratunktól független, vegetatív idegrendszer működését. Különböző jellegű svéd masszázskezelések által a szervezet aktivizálható, felfrissíthető, vagy ellenkezőleg, teljesen ellazítható, relaxálható; gondolataink, lelkünk pedig kellemesen áthangolható.

A svéd masszázs nemcsak a testre hat. Ezzel a kezeléssel megszüntethetjük a problémáink okozta stresszes, feszült állapotot a testben. Visszanyerhetjük testünk rugalmasságát, ellenálló képességét, ami a szellemünkre is azonos hatással van. Segítségével kapcsolatba kerülünk és hatást fejthetünk ki az idegrendszerre.

A masszázsban az ellazult testedben és szellemedben mélyebben kiteljesedik a nyugalom, a teljes felszabadultság érzése.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 / 4272878- Ferenc

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
E F
Cég
FERERA KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Retek utca 24
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére