Mai­Kupon

Jáde köves masszázs terápia ( SPA PRO masszázságyon ) 10 alkalmas bérlet: 15 000 Ft helyett most csak 7 500 Ft-ért a belvárosban. Akupresszúrás masszázs, plusz hő,- fény,- és mágnes terápia, sejtmegújítás.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!1 kupon = 10 alkalom.

A Spa Pro tradícionális jáde masszázs terápia ötvözi a modern technikát és az évszázadok óta bevált, hatékony keleti és nyugati eljárásokat.

A  terápia egy összetett program, amely tartalmaz nyújtó, rész - és akupresszúrás masszázst, továbbá a hő,- fény,- és mágnes terápia csodálatos hatása is érvényesül.


A kezelés menete:

Részmasszázs: Részmasszázzsal kezdődik a program 4-szer a farcsonttól a lapocka részig masszíroz, ezután 4-szer nyakszírt-lapocka részt masszírozza. Ezután az alsó és a felső hátrész masszázs következik.
 
 
Akupresszúrás kezelés: Részmasszázs után következik az akupresszúrás kezelés. Minden akupresszúrás ponton 90 másodpercig áll, így fejti ki jótékony sejtmegújító hatását az emberi szervezet számára. 
 

Részmasszázs: Az akupresszúrás kezelés befejeztével egy levezető részmasszázs következik. A kezelés eredménye: izmok lazítása csigolyák beállítása, idegszálak szabaddá tétele A halogén lámpákkal átmelegített jáde kövek és a beépített karbon lapok által sugárzó infrahő, a gerinc mentén finoman, csúszó mozgással haladó masszázs megnyitja a meridiánokat és jótékony energiával tölti fel a testet. A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javítását.

A kezelés után: 
A pulzáló mágnesterápia hatására a vörösvértestek szétválnak, így sokkal több oxigént képesek megkötni. A kezelés hatására kitágult kapilláris erekben az oxigén dús vér energetizálja az egész testet, ami jótékony hatással van a közérzetre, a szervezet összes élettani funkciójára.
A Spa Pro Jáde masszázs kezelések eredménye: 

- izmok lazítása 
- csigolyák beállítása 
- idegszálak szabaddá tétele 
- ízületek és izom fájdalmak enyhítése 
- salaktalanítás 
- méregtelenítés 
- kalcium beépülés és keringésjavulás 
- az erek kitágulnak 
- a zsibbadások megszűnnek - menopauza tüneteinek megszűnése - migrénes fejfájás enyhülése 
- csökken a meszesedés

- a vérnyomás rendeződik 
- vércukorszint csökken 
- javítja a közérzetet 
- erősíti az immunrendszert 
- serkenti a vérkeringést 
- segíti a D-vitamin beépülését a szervezetbe


 

A masszázshoz világos pamut ruha viselése javasolt.


Az ágyba épített görgő a gerincoszlop mentén haladva a csigolyákat melegítve lazítja fel a letapadt izmokat. Sajnos a helytelen testtartás a sok ülő, vagy épp ellenkezőleg, az álló munka a gerincünk számára nagyon megterhelő. A letapadt izomzat miatt az idegek nem tudják az ingerületeket megfelelően továbbítani és ez gyakran szervi problémákat okoz. 
A Spa Pro Traditional Jade Massage Beds ötvözi a modern technikát és az évszázadok óta bevált, hatékony keleti és nyugati eljárásokat.


 
Ellenjavallatok 
- kismamák 
- tumor 
- vérzések 
- műtétek után 3-6 hónap 
- agyműtét után másfél év 
- elektromos implantátum 
- gyulladt, duzzadt, kiütéses bőrfelület 
- tisztázatlan eredetű fájdalmak 
- törött csontok 
- bármiféle kezelés ideje alatt orvosi konzultáció szükséges
- nagyfokú csontritkulás esetén nem alkalmazható

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Cím:Holiadan Központ

Nyitvatartás: H-P: 10-17 

Elérhetőség: 20-480-5545, vagy: mayanova.spirit@gmail.com  

Bővebben: www.biorezonancia.ucoz.com


- A szolgáltatás hétköznap vehető igénybe, előzetes időpont egyeztetés után, legkorábban 10 órától, legkésőbb 17 óráig.

- A kuponért kapott 10 alkalmas bérleti lehetőséggel akár mindennap lehet jönni, sőt javasolt is minél hamarabb, kúraszerűen felhasználni a kezelés eredményessége miatt.

- A 10 alkalmas bérlet alkalmai másra nem ruházhatók át, egy bérletet kizárólag egy ember használhat fel a kezelés eredményessége céljából.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mayanova Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1082 Budapest, Üllői út 42
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére