Mai­Kupon

Japán pedikűr méhviasszal, masszázzsal akár férfiaknak is. Próbáld ki most 3200 Ft helyett 1490 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kényeztesd lábaid a több mint 400 éves múlttal rendelkező japán pedikűrrel. Hölgyek és urak íme itt a tartósan szép és ápolt lábak titka. Nem gondolnánk, de a láb körmeinknek ugyanúgy szüksége van az ápolásra mint a kezeinknek. Az egész napos cipő viselése bizony nyomot hagy a lábujjunkon is. Egy különleges kezeléssel újra széppé, varázslatossá tesszük körmeid. Szarvasbőr polírozóval juttatunk be méhviaszt a körömlemezekbe. A kezelés után a körmeid egészségesek és magasfényűek lesznek. Mi is a japán pedikűr?

Egy olyan kezelés ahol csak természetes anyagokat használunk. Körömbőr eltávolítás, körömformázás. A megtisztított körmökbe a méhviaszt bepolírozzuk, ami ezáltal beépül a körömlemezekbe. Egy speciális anyaggal lefedjük a körmöket és az értékes tápanyagok így nem tudnak ledörzsölődni. Az eljárás után a körmeid újra természetesen fényesek, erősek lesznek.

A kezelés végén egy balzsam segíti a felfrissülést.

Férfiaknak is ajánljuk ezt a különleges kényeztetést, ápolást.

A szolgáltatást igénybe veheted a VI. ker. Podmaniczky u.5. sz alatti Szolicity Szépségszalonban vagy a XVI. ker. Szlovák út 130 sz. alatti Mosoly Szépségszalonban.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltható 2013 május 31-ig.

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Patainé Pásztor Blanka
Cég
PB. Sanothiel Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 5
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére