Mai­Kupon

Játék, móka, kacagás! A kicsik egy varázslatos világban gazdagodhatnak új élményekkel! 2x1 órás belépő a Kópévár Játszóházba most csak 990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyerekeknek minden játszóházban eltöltött idő egy újabb "utazás és élmény". A Kópévár Játszóház különös hangsúlyt fektet a mozgásfejlesztésre. A családias légkör és a kreatív, izgalmas játékoktól nehéz a kópékat elszakítani. Újra és újra visszavágynak, ezért is érdemes mai kupon ajánlatunkat kihasználni! Csúszda, óriás trambulin, alagutak, színes labdás medence, mászókák, ügyességfejlesztő játékok várják a kicsiket!A Játszóház azt a mozgásszabadságot adja meg kis gyerekek számára (7 éves korig), melyet más helyen nem tudnak kellőképpen kiélvezni! Minden egyes játékuk hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek mindennapi fejlődését támogassák, a biztos egyensúlytól a fejlett mozgásig!

Játszóházunkkal kezdetek óta biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy a gyerekek játék közben fejlesszék saját képességeiket.


Ez teszi egyben különlegessé és páratlanná kis gyerekbirodalmunkat, mivel a játékok újabb és újabb elemekkel bővülnek a gyermekek igényeinek és ügyességének megfelelően.
 
Ennek megfelelően jó kedvűek, pozitívak, lazák vagyunk és igyekszünk mindenben segíteni, ami kapcsolatunkat erősíti a gyerekekkel és szülőkkel egyaránt.
A kicsiket ott lehet hagyni a Játszóházban, míg a szülők intézhetik dolgaikat.

Látogassatok el hozzánk, várunk Titeket szeretettel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A belépő egy gyermek számára 2x1 óra játszóházi tartózkodásra jogosít fel egy alkalommal 2 óra, vagy két alkalommal egy-egy óra, melyet akár testvérpárok, kis baráti párok egy időben párosan is beválthatnak 1 órás időtartamban. Bármennyi kupon vásárolható saját részre, és ajándékba a kis haveroknak is, legyen közös az élmény!

Megközelítés:
 Óbuda szívében, Új Udvar Bevásárlóközpont II. emelet
Autóval: Bécsi út
Villamos: 17 (Kolosy tér megálló)
Busz: 86, 109, 160, 206, 260, 65, 165, 111, 29 (Kolosy tér megálló)
Hév: Szentendrei hév (Szépvölgyi út megálló + 5 perc séta) 
A kupon nyitvatartási időben bármikor beváltható: Hétfő–Csütörtök:  10–19 óra Péntek–Vasárnap: 10–20 óra
, kivéve a honlapon (www.kopevar.hu ) feltüntetett zártkörű rendezvények időpontjaiban!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kópévár Játszóház
Cég
Virgon Aris Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére