Mai­Kupon

Jó közérzet,előnyös alak,feszes izomzat,lapos has a terved a jövő évre? 4 alkalmas PILATES bérlet a belvárosban 5000.-Ft helyett most csak 2500.-Ft.-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Minden korosztály számára, a kisgyermekes anyukától a nagymamáig a legideálisabb sport. Ülő munkát végzel? A 4 alkalom alatt megtapasztalod a tested pozitív változásait, ehhez a kulcsszó: Pilates. 

Hátfájásaid már a múlté!     

Belvárosi stúdiókba várjuk szeretettel azokat a hölgyeket, akik jövőre szeretnék az alakjuk ideális formáját látni a tükörben.  A Pilates a rendszeresen sportolóknak és újra kezdőknek is a legjobb sport, amely karbantartja a testet és a lelket is. Megtapasztalod, hogy az alakod előnyösen változik, megszünik a krónikus derék-ill hátfájásod, nő az energiaszinted és csökken a benned levő stressz, kiegyensúlyozottabb leszel. Javul a vérkeringésed, az immunrendszered erősödik, jobb lesz az egyensúlyérzéked, javul a tartásod, azaz: jobb lesz a közérzeted!

Ajánlott: fogynivágyóknak, kisgyermekes anyukáknak, idősebbeknek, nagymamáknak, ill. sportsérülések rehabilitációjára.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejeletkezés szükséges:  20/5542955

Bővebben: www.pilatesjudittal.hupont.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Alpern Judit
Cég
pilatesjudittal
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 38
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére