Mai­Kupon

Kategóriák

Jobb agyféltekés alap rajztanfolyam, 3 napos: 45 000 Ft helyett 19 900 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

"Nem a tanítás és nem a tanulás a dolgunk. Tereket ábrázolunk, nem tárgyakat. A jobb agyféltekés rajzolás eszköz és technika a teremtés örömének megismeréséhez – hangsúlyozza Anna, aki olyan természetes kedvességgel buzdít és dicsér, hogy előbb-utóbb mindenki belátja: vajha mennyi önfelszabadító mű előállítását mulasztotta el idáig…" Budai Horváth József a Szabadföld újságírójának cikkéből.A kupon tartalma:

A 3+1 napos Alap Rajz kurzus = 3 napos Alap Kurzus + Egy napos AJÁNDÉK Portré gyakorló mini kurzus


Jobb Agyféltekés Rajz és Festészeti tanfolyamok Horváth Anna festőművész vezetésével a Fény Galériában a Széll Kálmán téren. A Jobb agyféltekés Alap Kurzus segíti Önt egyre magabiztosabb alkotóvá válni.
Szeretne önfeledten alkotni? Kilépni a mindennapok mókuskerekéből? Mindamellett megtanulni rajzolni?

A 3+1 napos Alap Rajz kurzuson remek frissített tematikával, egymásra épülő feladatokkal „edzzük” a jobb agyféltekét a vonalrajztól kezdve a tónusos önarcképig jutva. Oktatónk a feladatok magyarázatán túl, évtizedes tapasztalatát átadva, tanítja meg Önt a leghatékonyabb rajztechnikai fogásokra. A kiscsoportos foglalkozások lehetővé teszik,hogy Ön is személyre szóló segítséget kapjon. A kurzus fantasztikus eredményekkel, látványos fejlődéssel zárul. 

A rajztudás elsajátítása nem az egyetlen eredmény. Kreatív felünk felébresztése életünk többi területére is kihat. Rajzolóink megélik a teljes stresszmentes kikapcsolódás örömét, észreveszik, hogy kreatív új utakat találnak a munkában és a magánéletben is.
Gyermekek (8 éves kortól) számára is fontos a rajzkészség fejlesztése és a kreatívítás karbantartása. A rajzolás mellett fejlődik a koncentrációs készségük, szebb lesz a kézírásuk. A harmónikusan együttműködő két agyfélteke könnyebbé teszi a tanulást. A kreativitás, mint problémamegoldó készség életre szóló érték nem csak gyermekei, de az Ön számára is. 

Megnézem a kurzust bemutató videót:Intenzív ALAP kurzus fejlesztett tananyaggal

Ezt az intenzív tanfolyamot olyan érdeklodoknek állítottuk össze, akik nem, vagy csak nagyon kevésé rendelkeznek rajzolási tapasztalattal és valószínuleg azt hiszik rajzolni csak a különlegesen kivételezett emberek tudnak. A tanfolyam alatt be fog bizonyosodni,hogy az öt alapveto készség (1. a szélek érzékelése, 2. a terek érzékelése, 3. a viszonyok érzékelése, 4. a fények és árnyékok érzékelése, 5. a teljesség érzékelése) bárki által elsajátítható és gyakorlással rögzül, akár csak az olvasás vagy autó vezetés.

Az Alap kurzus befejezése után a tanulók tovább léphetnek a Haladó szintre és részvehetnek számtalan Mini Kurzusunkon is .

A galéria anyaga remek forrásul szolgál frissen szerzett új látás módunk fejlesztéséhez. A muvek alapos tanulmányozása rendkívül ösztönzonek bizonyult diákjaink számára. A legjobb művek kiállításra kerülnek nyílt napunkon.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. augusztus 18-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Tel: 70 /2779024


Cím: Budapest 1024 Széll Kálmán tér 3.


idopont egyeztetés szükséges


Helyszín megközelítése:

Széll Kálmán térről gyalog megközelíthető kb. 5 perc séta
Széll Kálmán tér és Dékán utca sarkán a KFC étterem mellett,bejárat a volt Moszkva térről
Kapucsengő: 8

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Jobbkreatív Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Széll Kálmán tér 3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére