Mai­Kupon

Jobb agyféltekés rajzolás + színek világa festő tanfolyammal 3+3 nap 69990Ft helyett most 24490Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Sokan vagyunk sok félék. Minden résztvevőnek más és más kell ahhoz, hogy valóban elérje a célt. A száz százalékos eredmény melyet vállalunk, hosszas előtanulmányokra és tapasztalatra alapul. A siker csakis akkor lehet száz százalékos, ha minden feltétel adott. A jobb agyféltekés rajzolás tudományos módszer a jobb agyfélteke tevékenységének felszínre hozatalára, és ennek megfelelő komolyságot igényel az elsajátítása is.


Imre Dezsõ vagyok, a jobb agyféltekés rajzszakkör vezetõje. Hosszú évek óta oktatok újságírást, videós újságírást, informatikát, valamint kommunikációt, és alapítója vagyok a Riport Tv cégcsoportnak. Tíz éve kezdtem el foglalkozni a két agyfélteke kommunikációjának, illetve az agyféltekék tudatos és tudatalatti közléseinek megfigyelésével. Tapasztalataimat éveken át marketinges és direktmarketinges kommunikáció oktatásában hasznosítottam. A jobb agyféltekés rajzolás 2009-ben ragadta magával a fantáziámat. Annak ellenére, hogy csupán kiegészítõ tanulmánynak terveztem a kommunikációs képzésem továbbfejlesztéséhez, egycsapásra elcsábultam amikor megtapasztaltam, mekkora hatással lehet egy ember életére a négy napos kurzus. Saját bõrömön tapasztalhattam meg, hogy amit egész életemben hittem és elhittem magamról, miszerint nem tudok rajzolni, az három nap alatt megdõlt. Ezen felbuzdulva belevetettem magam a kutatásokba ilyen irányú tudásom tökéletesítésébe, és mára elmondhatom, hogy minden típusú jelentkezõvel el tudom érni a lehetetlent, és minden nálam végzett tanuló, tökéletes portrét, és minden mást rajzol. Jöjjön el szakkörünkbe, és próbálja ki önmagát, vagy ha úgytetszik, mutassa meg nekem, hogy ön az, akinek vissza kell fizetnünk a szakköri részvételi díjját. A rajzolás örömöt, pihenést, kikapcsolódást nyújt a rajzoló számára. Miután beindul a jobb agyféltekéje, változások tucatjait fogja megtapasztalni önmagán, és az önt körülvevõ világon. Meg fog lepõdni, mennyi minden van ön körül, amit vagy nem tudott kezelni, vagy nem jól értékelt, vagy egyszerûen nem vett észre. A rajz csupán a bizonyíték arra, hogy ezek a folyamatok beindultak, és hogy az ön agymûködése harmonizálódott. A két agyféltekéje megtanulja kiegészíteni egymást, így a tökéletes mûködésre lesznek képesek. 
Várom önt szakkörünkön!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponok interneten válthatók be, a jobbagyfeltekesrajzolas.com oldalon a jelentkezési űrlap segítségével. A kupon beváltása nem egyezik meg a részvétel időpontjával. Amikor a kupont megkapja, mielőbb jelentkezzen, és a jelentkezéskor ön által kiválasztott helyszínen és időpontban vehet részt a képzéseken.

A beváltás minden esetben a honlapon a jelentkezési űrlap segítségével történik. A kupon ára nem tartalmazza a negyedik nap, és az eszközök árát. A beváltott kuponokkal 2012. December végéig bármely képzésen részt vehet. Kérem, olvassa el a honlapon található információkat és az Á. SZ. F. - t is

Kérjük kérdéseiket a rajz@riporttv.hu emailcímen tegyék fel!

A következő városokban lehetségesek a tanfolyamok:

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
KRR Riport Televízió Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1111 budapest, kende u.2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére