Mai­Kupon

Jön a nyár és nem férsz bele a tavalyi ruhádba? Itt a megoldás! 2 alkalmas fülakupunktúra tartós tűvel 8.000 Ft helyett 3.000 Ft az Oktogonnál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Szeretnél a nyaralásra pár kilótól megszabadulni? Akkor itt az ideje, hogy tegyél érte ! A tartós tű segítségével akár heti 1-2 kg-ot is fogyhatsz! A kupon 2 alkalmat tartalmaz tehát 2 hétre elegendő. Ha szeretnéd folytatni akkor most akciós bérletet vásárolhatnak a kuponnal rendelkező vendégeink! 
Az akupunktúra  a helyes étkezés beállításával a fogyáshoz, ill. a karcsúságoz vezető út lépései. A tartós tű előnye, hogy hetente 1 alkalommal kell jönni tűcserére, pici ragtapaszokkal van behelyezve a fül kagylójába, melyet a hajjal szépen el lehet rejteni.

Előnye, hogy az éhségérzet jelentkezésénél az ezt befolyásoló pontra rá lehet nyomni az oda beszúrt tűt, s így az éhségérzet csökken illetve elmúlik. A több ezer éve ismert kínai fülakupunktúra kiválóan alkalmazható étvágycsökkentés, anyagcsere serkentés, hormonszabályozás, emésztőrendszeri problémák, édességfüggőség, kényszeres evés esetén.

A kezelések hatására kevesebb étellel jóllakunk, így kisebb mennyiségű kalóriát viszünk be, melyet egy helyes ételtársítási étrenddel ötvözünk.

1 hónap alatt 4-6 kg-os súlycsökkenés érhető el szenvedés nélkül, jó közérzettel és vitalitással.

A fülakupunktúra csökkenti az éhségérzetet, serkenti az anyagcserét, szabályozza a hormonokat, és nyugtatólag hat az idegrendszerre. Rendkívűl hatásos módszer.

Várjuk kedves vendégeinket, Budapest egyik legszebb, legelegánsabb természetgyógyászati, fogyasztó rendelőjében!

A Szalon tulajdonosa, Ica vagyok: többéves természetgyógyászati gyakorlattal rendelkezem. Szakképesítéseim: reflexológus, fülakupunktúrás addiktológus, alternatív mozgás terapeuta. „Egész életemben súlyfölösleggel kínlódom, ezért átérzem a hasonló problémával küszködök nehézségeit. Próbálok olyan módszereket kidolgozni, és megvalósítani, melyekkel hatékonyan leküzdhető ez a probléma.”

Az ajánlat tartalma : 2 alkalmas fülakupunktúrás kezelés tartós tűvel, mely 15 percet vesz igénybe heti 1 alkalommal.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!


A kupon felhasználásához előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!


Szikora Istvánné Ica: 20/316-5403.


Cím: 1067 Budapest Teréz krt.25. I/11. 22-es kapucsengő


Saját részre 1, ajándékba 1 kupon vásárolható az ajándékozott nevére.


A 10 alkalmas akciós bérlet ára: 20.000 Ft, tehát továbbra is csak heti 2.000 Ft-ot jelent!


A megbeszélt időpontot max. 48 órán belül  lehet lemondani, amennyiben ez nem történik meg a kupont felhasználtnak tekintjük !!!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Akvamarine Természetgyógyászati Központ
Cég
Szikora Istvánné
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Teréz krt. 25. I. em 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére