Mai­Kupon

Kategóriák

Jusson ki neked is a jóból, aranyra fel! Őszi arcfrissítés a 2 alkalmas, 22 karátos arany arcpolírozó kezelés 12.000 Ft helyett 2.990 Ft-ért! Most fizetendő 750 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Mai ajánlatunkkal a csillogás és a ragyogás világába kalauzolunk el. Ahogy az arany csillog és ragyog, úgy fog a legszebb ékszerekhez hasonlóan csillogni és ragyogni az arcbőröd! Tégy hát meg mindent a csillogó és fiatalabb bőrért, próbáld ki és éld át ezt a forradalmian új 22 karátos arany arcpolírozó kezelést!Szépülni bárhol tudsz, de újjászületni csak ennek az ajánlatnak köszönhetően.

Tégy hát meg mindent a csillogó és fiatalabb bőrért, próbáld ki és éld át ezt a forradalmian új 22 karátos arany arcpolírozó kezelést! Szépülni bárhol tudsz, de újjászületni csak ennek az ajánlatnak köszönhetően. Merthogy az arany arcpolírozás során - a maszkokkal ellentétben - a bőr mélyebb rétegeibe szó szerint bepolírozzák a 22 karátos aranyport. A kezelés során kedvezően felgyorsulnak az élettani folyamatok, így elősegíti a fontos hatóanyagok bejutását és hasznosulását a sejtekben, melyek ezáltal intenzíven működnek. Javulhat a bőr öngeneráló képessége. Gyorsulhat a méregtelenítés, a salakanyagok kiürülése és a szabadgyökök semlegesítése. Pozitívan befolyásolhatja a bőrideg sejtek működését is. De, ami az igazi lényeg, hogy úgy látod majd, újjászületett az arcbőröd. Sőt, ha akarod, nem csak az arcra alkalmazható a kezelés, akár az egész testre is.Ez  a  kupon arcra  jogosít  fel!

 

The Fine Print

Valid until: November 30., 2018

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához kizárólag telefonos bejelentkezés szükséges a 06/30/608-8228-as telefonszámon csak délelőtt 9-13 között.

Most fizetendő 750 Ft, a fennmaradó  2.240  Ft a helyszínen fizetendő.

A Szolgáltató kérése, hogy időpontért  akkor telefonáljanak ha megvették a kupont!

Új Cím: Zuglói Testkozmetika,  Csertő  Park  2.szám  alatt  várom Zuglóban. (utcai bejárat)

Közlekedés autóval  ingyenes  parkolás  az üzlet  előtt. Örs Vezér tértől   5 perc gyalog  a  Spárnál,  vagy a 82 számú trolival második megálló. Akadálymentesített bejárat!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Zuglói Testkozmetika E.É
Company
Esztári Éva
Phone
Address
1144 Budapest, Csertő Park 2.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére