Mai­Kupon

Kategóriák

Karácsony utáni zsírbontás cryolipolízissel, lézeres zsírbontással, nyirokmasszázzsal és hullámterápiával akciósan 22.700 Ft helyett 2.890 Ft-ért kihagyhatatlan áron!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A karácsonyi bőség nyomott hagyott rajtad? Szűkebb lett a szoknya, nadrág vagy feszülnek a kedvenc ruháid? Most itt a lehetőség, hogy megszabadulj a nem kívánt zsírpárnáktól és zsírsejtektől. 5 kezeléssel segítünk átformálni a tested, hogy újra jól érezd magad a bőrödben! Profi arc és test elektro kozmetikus segít a megújulásban a belvárosban.A kezelés lényege:

A cryolipolízis egy beavatkozást nem igénylő eljárás, mely fájdalommentesen és hatékonyan szabadítja meg a nemkívánt zsírrétegtől azokat a területeket, melyek mozgásnak, diétának ellenállnak.

A zsírpárnákat eltünteti a hasról, oldalakról, hátról, és egyéb testrészekről.

A technológia a kijelölt zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket úgy bontja le, hogy a környező szövetek nem sérülnek.

Ez a hűtési folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik.

A lehűtött zsírsejtek apoptózison - programozott sejthalál - mennek keresztül és lassan eliminálódnak, csökkentve a zsírréteg vastagságát.

3:1 kezelésről: a nyirokkeringés a szervezetben nagy szerepet játszik a salakanyagok eltávolításában. A készülék ezt használja fel, ellentétben számos zsírleszívó készülékkel.

Itt a nyomásgyakorlás és vibráció előidézése által a zsírszövetet hozzák mozgásba. A készülék ezt a hatásmechanizmust használja ki, felgyorsítva a kiválasztást, a salakanyag-eltávolítást.

A masszázs nem fájdalmas, nem okoz kellemetlen érzetet. Az oldalnyomásos készülékek 50 kg súlyt fejenek ki a hasfalra, és 20 percen keresztül alkalmazva 100 felülésnek felelnek meg.

A lipolézeres kezelés segíti az intenzív anyagcsere serkentést, cellulit csökkentést, bőrfeszesítést, karcsúsítást, zsírbontást.

Egy alkalommal 20 percig kezeljük a testfelületet és 40-60 gr. zsírt oldunk fel, mely 400-500 kalória elégetését jelenti.

A lézer segítségével stimuláljuk a zsírsejtek membránját. A szabad zsírsavak, víz és a glicerol távozni tud a felesleges zsírsejtekből. A zsírsejt mérete, vastagsága csökken és szemmel látható eredményeket produkál.


A hosszúhullámú infravörös fény funkció

Zsírfelszívódás

  • Az infravörös hősugárzás egyenesen az adiposis területén hat a szövetre, és a zsírszövetek lebontása a célja. A zsírsejtek száma jelentősen csökkenthető.

Cellulitis

  • Nagymennyiségű infravörös hő kibocsátására képes, melynek hatására felgyorsul a vér- és nyirokkeringés, javul a sejtek anyagcseréje, felgyorsulnak a biokémiai reakciók, és nagy mennyiségű ATP (adenozin-5-trifoszfát egy többfunkciós nukleotid, amely a sejten belüli energiaátvitel legkisebb "molekuláris pénzegysége".) kerül felhasználásra, mely a zsírok lebomlásához vezet.

Zsírlebontás

  • A hősugárzás a szövetek lokális hőmérsékletét növeli, a pórusok kitágulnak, nagy mennyiségű izzadság távozik, a perifériás víz (a zsírsejtek víztartalma) a véráramba kerül, ami által a zsírsejtek mérete jelentősen csökken.

Nyirokmasszázs

  • A hő hatására a vérkeringés javul, felgyorsul az anyagcsere, és a kioldott zsír a vér- és nyirokkeringésbe kerül.
  • Az AirBag Body segíti a test nyirokkeringését, valamint a méreganyagok véráramba kerülését.

Az izomgörcsök ellazítása

  • Az infravörös sugárzás csökkenti az izomfeszültséget, lazítja a görcsöket.

Egyéb

  • Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő hatás, javul a szövetregeneráció, gyógyulnak a sebhelyek.

 

A keringés serkentése által fogyasztó és méregtelenítő hatást fejt ki

A keringésen belül: vérkeringés, nyirokkeringés, szövetfolyadék áramlása stb. Az AirBag Body-kat szorosan a hasra, combra, vádlira kell erősíteni. A ciklikus felfújás, leeresztés 16 másodperces időközökkel történik, ennek hatására javul a vérkeringés.

Javul a vérkeringés, főleg a hajszálerek mikrokeringése, valamint a nyirokkeringés, a szöveteken belüli folyadékáramlás. Az érfalakon lerakódott zsír- és méreganyagok a véráramba kerülnek, így megelőzhető a magas koleszterinszint. A túl lassú vérkeringés alacsony véroxigénszintet eredményez, ami szédüléshez, fejfájáshoz, hideg végtagokhoz, visszerekhez és egyéb tünetekhez vezet. Ezen tünetek is csökkennek, valamint a keringési rendszer kitisztul.

A bőr alatti adiposis kezelése

A kínai orvoslás szerint a ritmikus masszázs hatására nő az izmok oxigénfelhasználása, és csökken az izomszövet zsírtartalma. Az egyedi magasfrekvenciával működő készüléket ("Ke Yi") a hasra, combokra, vagy az alsó lábszárra kell rögzíteni. A rezgésszám percenként 5000 Hz. Ez az igen gyors rezgés a kötőszövet alatti mélyebb rétegekben található zsírszövetet is éri, ami gyorsan fellazul, lebomlik. Nyakon és a talpon alkalmazható további kézi masszázs, melynek további fájdalomcsökkentő és lazító hatása van. Az együttes kezelés eredménye a súlycsökkenés, a méregtelenítés, az egészségesebb állapot létrehozása, a felfrissülés.

Az emésztés javítása

A testmozgás a keringésen keresztül tisztítja a sejtek közötti folyadékot. A testmozgással járó élénkebb véráramlás miatt a mindent átszövő hajszálerekbe kerülő sajakanyagok hamarabb távoznak a szervezetből. Mindeközben a ritmikus nyomás és vibrációs masszázs hatására felgyorsul a bélmozgás, aktívabban zajlik az emésztési folyamat, így a felesleges tápanyag, a feloldott zsírsejtek, a vízfelesleg stb. könnyebben ki tud ürülni. A nagy mennyiségű plusz zsír (mint pl. a sörhas) mérete látványosan csökken.

A tartós és látványos  eredmény eléréséhez 3 alkalom szükséges.

A kupon 1 alkalommal használható fel a cryolipolízis esetében 2 tenyérnyi felületen, a 3 in 1 kezelés 5 testrészen alkalmazható.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ha a bejelentkezett időpontra nem tudsz eljönni és nem jelezted előtte 24 órával, akkor a kupon arra az alkalomra elveszik.

Időpont egyeztetés szükséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
SzoliCity Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u.5.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére