Mai­Kupon

Kategóriák

Karácsonyi ajándékötlet! Vakítóan fehér fogak és dúsabb, teltebb ajkak a Smile Art Fogászati Rendelő és a Smilepoint közös akciójában, Fogkő eltávolítás, fogfehérítés és speciális SMILEPOINT LIPS ajakdúsítás 24.990 Ft-ért!

Fogfehérítés és ajakdúsítás a Smilepoint Rendelőben. - Egészség kupon
Kedvezményes ár:24 990 Ft
Lejárt!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Miben más ez az akció, mint a szokásos fogfehérítési ajánlatok? Abban, hogy ez a szolgáltatás tartalmaz egy speciális ajakdúsítást is. A SMILEPOINT LIPS ajakápoló, regeneráló eljárása tökéletes ajkakat hoz létre, orvosi beavatkozások, és természetellenes injekciók nélkül ápolja, regenerálja és dúsítja az vendégeink ajkait. 

 

Az akciós ajánlatban az ultrahangos fogkő eltávolítás alsó és felső fogíven a Smile-Art Fogászati Rendelőben, még a peroxidmentes fogfehérítés és speciális 5 x 5 perces ajakdúsítás a Smilepoint Bank Centerben történik. Hogyan zajlik a rendelőben az ultrahangos fogkőeltávolítás?

 • A fogorvosok un. ultrahangos depurátort használnak az eljárás során. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.

Mi a LED lámpás fogfehérítés lényege?
 • A LED lámpás fogfehérítés aktiválásakor a fény hatására a fogakra felvitt koncentrátum apró fogfehérítő molekulákra bomlik szét, melyek behatolnak a fogzománc belsejében lévő üregekbe és lebontják a szennyeződést. A LED lámpás fogfehérítés hatása 4-5 évig tart. Aktív dohányosoknál a hatás nem ilyen tartós, nekik 2-3 évente mindenképpen meg kell ismételniük a fogfehérítő kezelést.

Speciális ajakfeltöltés:

 • A SMILEPOINT LIPS ajakápoló, regeneráló eljárása tökéletes ajkakat hoz létre, orvosi beavatkozások, és természetellenes injekciók nélkül ápolja, regenerálja és dúsítja az vendégeink ajkait. A hatóanyagok alapjaiban dúsítják, táplálják az ajkakat, amelyet elsősorban a hyaluronsavnak köszönhetünk, ill. annak vízmegkötő tulajdonságának, amely segítségével újjávarázsolja, dúsabbá teszi az ajkakat.

 • A Smilepoint Rendelőjében egy speciális gélt rákennek az ajakra és 5 x 5 percig a fogfehérítéshez is használt UV lámpával megvilágítják. A megismételt folyamatok eredményeként az ajkak szebbé hidratáltabbá, selymesebbé, teltebbé válnak. A szolgáltató által használt ajakgél nem okoz allergiás tüneteket, a zselében lévő hatóanyagok serkentik a szájban lévő hyarulin sav termelődését.

Az ajánlat feltételei

Smilepoint Bank Center:


 • Hétfőtől -Péntekig 10:00-18:00 óra között. 
 • Ennél a szolgáltatónál fogfehérítés és a speciális ajakdúsítás történik. 
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon +36707752763. 
 • Pontos cím: 1054 Budapest, Bank utca 1. Smile-Art Fogászati Rendelő:

 

 • Ebben a rendelőben történik a fogkő eltávolítás. 
 • Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36705555554 vagy 06/1-472-0020.
 • Pontos cím: VI. kerület. Szondi utca 94. 

Szolgáltató
Smilepoint Bank Center
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, Bank utca 1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére