Mai­Kupon

Karácsonyi "terülj-terül asztalkám" lelkiismeret furdalás nélkül! Gyere és tekercseld le az elfogyasztott kalóriákat a 3 alkalmas testtekercseléssel 7500 Ft helyett most csak 3600 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Testtekercselés avagy Bodywrapping!

Az aromaterápiás testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak.

Alkalmas továbbá cellulitis (narancsbőr) leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó, bőr feszessé tételére. 

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító-,és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.Az aromaterápiás testtekercselés (BODY WRAPPING) egy rendkívül hatékony testkezelési módszer a narancsbőr kezelésére, s arra hogy néhány centimétertől megszabaduljunk. Hatékonyan alkalmazható a laza bőr feszesítésére, striák halványítására és a bőr rugalmasságának megújítására. 
A kezelések után azonnal érezhető a hideg-meleg effektus következtében fellépő bőrfeszesség és felfrissülés. 
Az aromaterápiás testtekercselés a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a belső szervek működéséhez szükséges hőegyensúlyt mindig fenntartja. A fellépő belső hűvösségnek az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat (pl. zsírokat) annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fent tudja tartani. Az aromaterápiás hatóanyagok egyúttal a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is gondoskodnak. 
Az aromaterápiás testtekercselés azért ennyire hatékony és tartós, mert a napi kalóriaszükséglet 50-70 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja! 
Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás testtekercselés egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az ún.,szauna hatás. A leadott centiméterek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezéshez telefonos időpontegyeztetés szükséges a 0620/777-9833-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Vidor Krisztina
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Csengery u. 71.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére