Mai­Kupon

Karcsúsodás és méregtelenítés: Kavitációs zsírbontás, és méregtelenítő INFRAVIT infraszauna a belvárosban:
11 200 Ft helyett csak 2 500 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A csomag tartalma:

-        20 perces kavitációs UH kezelés

-        20 perces IINFRAVIT infraszaunázás 

A kezelés eredményei: tartós zsírbontó hatás, intenzív cellulit kezelés, feszes és rugalmas bőr.

Modern korunk nagy kihívása, hogy alakunk szép és fiatalos maradjon az évek múlásával is. Aki nem szeretné a "szikét" választani, de lépést akar tartani, azok megtalálták a megoldást!

 A kavitációs kezelés lényege, hogy a szervezetbe jutva, úgy halad át az emberi test vezető közegein, hogy a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.

A kavitációs hanghullámok terjedésének hatása mikrobuborékok kialakulásához vezet a sejtközötti folyadéktérben. A buborékokban létrejövő, egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. Ez a robbanás a nagyon gyenge, zsírsejteket körülvevő törékeny membránok (hártyák) törését okozza, így elősegítve a felesleges zsír távozását, mely a nyirokrendszer segítségével vizelettel kiürül szervezetünkből.

 

A kavitációs zsírbontás után FONTOS a lebontott zsírsejtek megfelelő eltávolítása, a nyirokrendszer ürítése, méregtelenítés! A kezelést követően most lehetősége van kipróbálni INFRAVIT infrakabinunkat, ami tökéletes és ajánlott méregtelenítő, nyirokkeringést fokozó, segíti a salakanyagok és a lebontott zsírsejtek távozását. Önmagában is elősegíti a fogyást mivel infraszaunázás közben nagyon sok kalóriát éget el szervezetünk. Az INFRAVIT sugárzók által kibocsátott sugárzás tartománya felel meg legjobban a nap természetes sugárzó tartományának. Két személyes kabinunkban eltölthet kellemesen 20 percet akár barátnőjével, így lelke is kikapcsolódhat, megpihenhet, felfrissülhet, miközben élvezheti a INFRAVIT infraszauna áldásos egészségügyi hatását.

 

A két kezelés együttes igénybevétele a leghatékonyabban segíti elő a kívánt fogyást.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges : 06 70/324 7362

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky u. 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére