Mai­Kupon

Kategóriák

Karcsúsodj látványosan! 3 alkalmas, 9 kezelésből álló komplett zsírbontás most csak 5.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A téli cuccok ugyan jól takarnak, de mi van, ha ki kell öltöznöd valahova? Itt a lehetőség, hogy lefaragjál oda nem illő zsírpárnáidból! 3 alkalmas, 9 kezelésből álló komplett zsírbontás most csak 5.990 Ft-ért!1 fő részére 3 alkalmas, 9 kezelésből álló kezelés. A kétfázisú (zsírbontó és feszesítő) Kavitációs + Rádiófrekvenciás Infra vörös foton fényű kezelő fejek segítségével a kezelés következő választott testrészen lehetséges (has, vagy fenék, vagy comb, vagy felkar, vagy csípő)

A kezelés menete: 40kHz ultrahangos kavitációs zsírbontás hatóanyagos ultrahang géllel!!!  (20 perc) +  RF bőrregeneráló infravörös foton fénnyel (10 perc) + alap zsírégető fóliás tekercselő kezelés (20 perc)

A kavitációs készülék, speciális frekvencián, 40.000 Hz-en működik, ultrahang-hullámok által keltett „kavitációs hatásnak” köszönhetően egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, szétrobbantásának előidézésére. A kezelés során hatóanyagos ultrahang gélt használunk mely hatékonyan továbbítja az ultrahang hullámokat a gélben levő hatóanyagokkal együtt, hogy azok mélyen a szövetek belsejében fejtsék ki hatásukat.

A géllel történő zsírbontó kavitációs kezelés tartósan megszabadít a felhalmozott zsírszövetektől, feszesíti a kötőszövetet, kezeli a cellulitot, formálja az alakot.

A második lépés a rádiófrekvenciás kezelés, ami segíti a zsírsejtek szelektív melegedését, a gyors anyagcserét, majd előidézi a folyékony zsír kiválasztását.

Az RF azaz rádiófrekvenciás hullámok hatására, a zsírsejtek belsejében ionos formában jelen levő különböző molekulák kilépnek a zsírsejtből, így első hatásként a kezelt területen jelentősen kisebb zsírsejtek lesznek, kevesebb folyadékkal.

A harmadik lépés egy hatóanyagos extra zsírbontó gél felvitele, majd speciális testtekercselő fólia feltekerése.

A kezelés nem ajánlott a következő esetekben:

Műtétek után, lázas megbetegedéseknél, epilepsziás betegeknél, veseelégtelenségnél, vesekőnél, terhesség és szoptatás alatt, visszér és egyéb gyulladáskor, trombózisra való hajlam esetén, keringési rendellenesség esetén, a menstruáció első két napjában, a gépel való kezelés tilos, bármilyen idegen anyag a testben (pacemaker, térd vagy csípő vagy fog fém implantátum, spirál) A hatóanyagos tekercselés nem ajánlott erős visszér tágulatnál, súlyos bőrbetegségek esetén (pszoriázis, ekcéma ...) , allergiás tüneteknél (fahéj, jód stb ...) ezeket feltétlenül jelezze!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. január 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

 

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges: (30) 583 0428

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Studio189 Alakformálás
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1135 Budapest, Zsilip utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére