Mai­Kupon

Karcsúsodj! Testtekercselő fogyasztó masszázs: 1 alkalom: 60 percben 5 000 Ft helyett csak 1 500 ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kétségbeesetten állunk a tükör előtt, kezünkben a mérőszalaggal, talpunk alatt a fürdőszobai mérleggel, és nem értjük, hogy mit rontottunk el. A felesleg csak burjánzik, ki-kibuggyannak a zsírpárnák a derék tájon, a combon, "elnyelik" az övünket...

A baj csak az, hogy ez a probléma egy idő után már nemcsak a hiúságodat kezdi ki, de az egészségedet is megtépázhatja, mert:

  • A felnőttkori túlsúly a szellemi leépülés kockázati tényezője
  • Szív- és érrendszeri betegségek kialakulását eredményezheti
  • A magas vérnyomásnak, cukorbajnak, infarktusnak fontos kockázati tényezője. ...stb.

Mit tehetsz, ha semmilyen önsanyargatás és koplalás nem segít?
Ha szeretnél egészséged és szépséged veszélyforrásaitól kíméletes módon, szike nélkül, mégis látványosan és hatékonyan megszabadulni? Mit?! Csapj le a kuponra!Egy komplex fogyasztó és teljes testes alakformáló kezelés csomagot "nyújtunk" most át Neked, mely során könnyedén, fájdalommentesen és kényelmesen inthetsz búcsút a zsírpárnáidnak és a narancsbőrödnek!

A kezelés megkezdése előtt egy személyes konzultáció során "szabják rád" a mesteri kezeléscsomagot, azaz ekkor igazodnak a Te igényeidhez, a testedhez, az adottságaidhoz, és nem utolsó sorban az időbeosztásodhoz. A profi testmesterek tudják, hogy mindez elengedhetetlen a sikerhez. Már ebből is érezni fogod, hogy jó kezekben vagy.

Mielőtt betekercselik a tested ezzel a speciális karcsúvá "faragó" fáslival, mindenféle jótékony hatásúzsírégető illóolajjal itatják a bőrödet, még inkább megnövelve ezzel a fogyasztás hatásfokát. A módszer lényege a hideg-meleg effektus, azaz a felhasznált illóolajok csökkentik a szervezet hőérzetét, amire az úgy reagál, hogy zsírégetéssel kiegyenlíti a hőt. Szinte szó szerint tokától-bokáig fogyaszt.

A zsírégető masszázstechnikák és erre speciális fogyasztó kozmetikumok segítségével átdolgozzuk a kezelendő felelületet, majd testfóliával betekercseljük. A kezelés legalább egy órás kezeléseknél alkalmazható. A kívánt fogyasztó területen hatékonyabb eredmény érhető el, mely látványban és kerületi átmérő centiméterben mérhető csökkenést eredményez.

(A has területe nem masszírozható!)

Az Aloe Body Toner egy mély-melegítő hatású bőrápoló, amely magában rejti a stabilizált Aloe Vera gélt erejét, formában tartva és élénkítve a bőrt. A celofánt a kívánt testfelületen körbetekerve a krémet hagyjuk beszívódni. amely hőmegtartó anyagokat, hidratáló, nedvesség-pótló anyagokat juttat a bőrünkbe. A titok nyitja az aloéban és a válogatott európai gyógynövényekben rejlik, kiegészítve két jelentős hőérzetet fokozó hatóanyaggal, fahéjolajjal és a paprika kivonattal.


A kupon igazán fényűző módja annak, hogy lemasírozzanak combodról, pocakodról, popsidról a fölösleges kilók. Más, kevésbé specifikus kezelésekkel szemben, ez a technika alkalmas arra is, hogy megmentsen Téged a hirtelen karcsúsodás hatására keletkező fogyási csíkok kialakulásától.
Ugyanis elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről is. Így garantáltan nem leszel utána olyan, mint egy zebra. ;-)

Ráadául szemben más módszerekkel: a sanyargató, hosszan tartó és költséges diétával, izzasztó edzésekkel, ez a kezeléssor gyors, látványos, nem megterhelő a szervezet számára, és csupán egyszeri költséget jelent.

A Fogyasztóközpont professzionális testmesterei gondoskodnak arról, hogy minden porcikáddal "megbarátkozhass", mi több, az eljárás után tükörbe nézve, igazán tetszeni fogsz magadnak.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 20/3212775 vagy 20/2094138 Erika és Andrea

Nyitvatartás: H-P: 10- 18

Bővebben: www.lazuljel.hu

Egy ember 1 db kupont vásárolhat saját részre, és 1 db-ot ajándékba.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Andrea Masszázs Szalon
Cég
masszázs szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1036 Budapest, Bokor utca 11
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére