Mai­Kupon

Kategóriák

Kardiológiai rehabilitációs csomag a MeDoc Cézárban, kockázati tényezők felmérésével, carotis ultrahangos vizsgálattal, EKG és doppler vizsgálattal 22.500 Ft-ért! Foglalja le kuponját 4.200 Ft-ért, a fennmaradó 16.800 Ft a helyszínen fizetendő!

Kardiológiai rehabilitációs csomag. - Egészség kupon
Eredeti ár:30 000 FtElőlegben fizetendő:4 200 FtTeljes ár:22 500 Ft25% kedvezmény
Lejárt!
Vásárlás előtt feltétlenül olvasd el az akció feltételeit!
Kattints ide az olvasáshoz!
Emlékeztetőt kérekKüldd el e-mailben
Megosztás Facebook-onMegosztás Google+-onMegosztás Twitter-en
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Szeretné megelőzni a következő infarktust, vagy stroke-t, vagy elkerülni az alsóvégtagi amputációt? A MeDoc Egészségközpont szív- és érrendszeri ambulanciája megelőzési programot indít szeptembertől 3 hónapon keresztül. Várjuk azon betegek jelentkezését, akiknek 5 éven belül szívinfarktus, értágítás, vagy stroke zajlott le. 

 

A kardiológiai rehabilitációs csomag azokat a betegeket célozza meg akiknél 5 éven belül szívinfarktus, értágítás, vagy stroke zajlott le. Néhány egyszerű vizsgálat elvégzésével, a kockázati tényezők kimutatásával, és a korszerű kezelési javaslat segítségével a kardiovaszkuláris események újbóli bekövetkezésének esélye jelentősen csökkenthető.

 A program a következő elemekből áll: 

 

  • Kockázati tényezők felmérése (koleszterin + vérckor).
  • Nyaki főütőér (carotis) duplex ultrahangos vizsgálata.
  • 12 elvezetéses EKG.
  • Spirometria (légzésvizsgálat).
  • Artériás doppler vizsgálat.
  • Centrális vérnyomás és érfalrugalmasság mérése.
  • Életmódtanácsadás.


Nyaki főütőér (carotis) duplex ultrahangos vizsgálat: A vizsgálattal a nyaki verőerek szűkülete állapítható meg. Ez az agyi keringési zavarok egyik lehetséges okát tárhatja fel. A nyaki erek rendellenes működésére a következő tünetek figyelmeztethetnek: szédülés, fülzúgás, látás-zavar, fejfájás, eszméletvesztés. A vizsgálat javasolt minden egyéb helyen kimutatott érbetegség esetén, vérellátási zavarhoz kapcsoló ideggyógyászati tünetek esetén, valamint szűrővizsgálatként ha a betegnek hypertoniája, cukorbetegsége, magas cholesterin szintje vagy érelzáródásra nézve egyéb rizikó faktora van. A vizsgálat fájdalommentes és könnyen ismételhető.

 

12 elvezetéses EKG: Minden egyes szívdobbanásnál (szívizom összehúzódáskor) a szív elektromos jeleket bocsát ki, melyek a test felszínén megfelelő pontokra elhelyezett elektródákkal (kis fémlemezek) felfoghatóak. A vizsgálat eredményeként kapott EKG-görbe (elektrokardiogram) alakja segíti az orvost a helyes diagnózis felállításában, ugyanis a normálistól eltérő mintázat különböző elváltozásokra, betegségekre utalhat. A vizsgálathoz a felsőruházatot le kell venni, hogy az elektródákat rögzíthessék a test megfelelő pontjain; a mellkas területén, a karokon és a lábakon. Általában 12 elvezetéses EKG-t készítenek, a végtagokra, illetve a mellkasfalra helyezett elektródákkal.

 

Spirometria (légzésvizsgálat): A légzésfunkciós vizsgálatok közül a spirometria a legalapvetőbb fontosságú műszeres vizsgálat a betegségek pontos diagnosztikájában, illetve súlyossági fokozatuk megállapításában.Segítségével a tüdő funkcióját lehet megítélni: tüdő térfogatok (statikus spirometria) vagy azok időbeli, illetve áramláshoz viszonyított változásai (dinamikus spirometria). A vizsgálati értékekből a szakember következtetni tud a légzésben résztvevő tüdőrészek térfogatára, illetve a légutak tágasságára vagy szűkületére is. 

 

Artériás doppler vizsgálat: A vizsgálat segít a kezdődő érelmeszesedés felismerésében.Az alsó végtagok esetében e módszerrel lehet obliterativ érbetegséget diagnosztizálni, hiszen ha a bokák felett mért perfusiós nyomás alacsonyabb a felkaron mért nyomásnál, akkor ez érszűkületet jelent. Az érbetegség megállapításán túl a módszer alkalmas az érelzáródás helyének megállapítására is. A doppler mérés az érbetegség súlyosságáról is tájékoztat, ugyanis minél súlyosabb az érbetegség annál nagyobb a nyomásgrádiens. Az alsó végtagi és a felkari nyomás hányadosát doppler indexnek nevezik.Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. január 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezésnél az asszisztens tájékoztatja Önt, hogy melyik MeDoc Egészségközponti helyen tudja kuponját beváltani.


Bejelentkezéshez, információkéréshez kérjük, hívja a +36 1 783 6004 vezetékes telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9 és 19 óra között, pénteken 9 és 15 óra között.


A MeDoc Kárpát pontos címe: Budapest, 1133 Kárpát u. 7/B I. em. (11-es kapucsengő).


A MeDoc Cézár pontos címe: Budapest, 1132, Visegrádi u. 74.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
MeDoc Cézár
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1132 Budapest, Visegrádi u. 74.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére