Mai­Kupon

Kategóriák

Kardiológiai szakorvosi konzultáció és szívultrahang vizsgálat a Budai Magánorvosi Centrumban 14.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A tökéletesen felszerelt orvosi centrumban a legmodernebb műszereket használják, így bizonyos betegségek veszélyét már a kialakulásuk előtt képesek jelezni. A kardiológia elsősorban a szív betegségeinek megelőzésével, diagnosztikájával, kezelésével foglalkozik. A leggyakoribb betegségek felnőttkorban a koszorúér betegsége, szívelégtelenség, szívbillentyű betegségek, szívritmus zavarok, míg gyermekeknél a veleszületett szívbetegségek diagnosztikája és gondozása fordul elő. Ajánlatunk egyedülálló lehetőség mind a megelőzés, a kivizsgálás, mind a szívműtétek, infarktus utáni eredményes rehabilitáció területén.A kupon tartalma:

 

 • Kardiológiai szakorvosi konzultáció: EKG, RR mérés.
 • Szívultrahang vizsgálat.
 • Koleszterin, vércukor vizsgálat.

EKG vizsgálat:

 

 • Minden egyes szívdobbanásnál (szívizom összehúzódáskor) a szív elektromos jeleket bocsát ki, melyek a test felszínén megfelelő pontokra elhelyezett elektródákkal (kis fémlemezek) felfoghatóak. A vizsgálat eredményeként kapott EKG-görbe (elektrokardiogram) alakja segíti az orvost a helyes diagnózis felállításában, ugyanis a normálistól eltérő mintázat különböző elváltozásokra, betegségekre utalhat. A vizsgálathoz a felsőruházatot le kell venni, hogy az elektródákat rögzíthessék a test megfelelő pontjain; a mellkas területén, a karokon és a lábakon. Általában 12 elvezetéses EKG-t készítenek, a végtagokra, illetve a mellkasfalra helyezett elektródákkal.


Szívultrahang:

 

 • A kardiológus szakorvos a szívultrahang segítségével mozgóképet nyer a szívről, szívüregről, az azokat határoló falak valamint a billentyűk és a szívburkot állapotáról. A vizsgálat alkalmas például az infarktus utáni falmozgási zavarok, hegesedés, billentyűbetegségek, a szívüregek közti kóros irányú véráramlás, a szív üregeiben kialakult vérrög, a szívburokban meggyűlő folyadékkimutatására is.

 

A szívultrahang vizsgálat lényege:

 

 • A legkíméletesebb, káros hatással nem járó vizsgálat az ultrahangvizsgálat. Az ultrahangkészülék vizsgálófeje magas frekvenciájú, az emberi fül számára hallható hangok feletti tartományba tartozó hanghullámokat (ultrahang) bocsát ki. Ezeknek a hanghullámoknak egy része a különböző felületekről visszaverődik, szóródik, más része elnyelődik. A visszaverődő hullámokat - a radarhoz hasonlóan - érzékeli a vizsgálófej, elektromos jelekké alakítja át azokat, melyekből a készülék monitoron látható képet állít elő. A szív ultrahangvizsgálata során a beteg meztelen felsőtesttel hanyatt fekszik az ágyon. Bőrét az ultrahanghullámok terjedését elősegítő zselével kenik be. A vizsgálófejet ráhelyezik a bőrére, esetleg kissé rá is nyomják a mellkasára. Az orvos a vizsgálófejet mozgatva próbál képet alkotni a szív különböző területeiről. Olykor arra kérheti a pácienst, hogy forduljon a bal oldalára, karjait emelje a feje fölé. A képet a képernyőn az orvos kimerevítheti, lemérheti az ott látott képletek méreteit.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. december 19-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Belgyógyászati és kardiológiai rendelés kedden és pénteken 8-14 óra között.


A csomagban szereplő vizsgálatokon kívül a Magánorvosi Centrumban a következő kardiológiai szűrővizsgálatok érhetők még el (melyeket az ajánlat nem tartalmaz):

 • Terheléses EKG vizsgálat (Kettler kerékpár ergometriás rendszer)
 • 24 órás vérnyomás-monitorozás (ABPM)
 • 24 órás Holter EKG
 • Testzsírszázalék-mérés
 • Komplex szűrő program (menedzser szűrés)

 

A Budai Magánorvosi Centrum pontos címe: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. Bejárat a Bánát utca felől. 

 

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges H-P 08-14 óráig: az alábbi telefonszámokon: +36-1/794-3980 vagy +36-20/356-4353


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére