Mai­Kupon

Kártyái, iratai és pénze mindig biztonságban lehet a praktikus és divatos Credit Aluma Wallett Design alu tárcában! Stílus ötvözve a praktikummal most 6 500 Ft helyett, ingyenes kiszállítással 2 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



Ezzel a design-os aluötvözet tárcával, minden irata, kártyája és pénze biztonságban lesz! Hiszen kialakítása révén praktikus és biztonságos, könnyű, de masszív, mechanikai és optikai védelmet is nyújt a benne lévő értékeinek. Legyen Önnek is egy ilyen praktikus és minden igényt kielégítő irattálcája. Most a készlet erejéig az alábbi különböző színekben választható: ezüst, fekete, acélkék, acélbordó és ciklámen. 


Mindenmás webáruház - Minden, amire nincs szükséged, csak nem tudsz nélküle élni! 



A design-os kivitelű tárcában a kártya nem törik, nem hajlik, nem deformálódik és az UVA-UVB fény káros sugárzásának is ellenáll. 

 

Ezenkívül a termék az erős mágneses behatások okozta adatvesztés, adatlopások ellen is védelmet nyújt. Az irattálca ellenáll a víznek és az esőnek, így soha nem fordulhat elő, hogy pénze, iratai vagy kártyája elázik és újra kell pótolni azokat! 

 

Választható színek, a készlet erejéig: ezüst, fekete, acélkék, acélbordó és ciklámen. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

Az egy szállítási költség kizárólag az azonos szolgáltatótól rendelt termékekre vonatkozik. Amennyiben több partnerünktől rendel terméket, szolgáltatónként külön szállítási díjat kell fizetni. Kérjük figyelmesen olvassa el az ajánlat feltételeit!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A terméket át tudja venni személyesen vagy postai  úton. Kuponkód, pontos szállítási név, cím adatok megadása: Regisztrálj a www.mindenmas.hu webáruházban és a számlázás rovatnál a megjegyzés mezőbe írd be MaiKupon kódodat!

 

Személyes átvétel: 2200 Monor, Petőfi S. u. 26.kizárólag előre egyeztetett időpontban. Időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon: 0670/304-1944. E-mail  cím: mindenmas@mindenmas.hu


Postai átvétel: országos ingyenes kiszállítással a pontos szállítási név, cím és kuponkód megadása   után. 


GARANCIA: A TOP-Ép Bau Kft (Mindenmás webáruház) garanciát ad minden termékre az átadástól számított 1 hónapig - kivéve, ha a gyártó ennél rövidebb vagy hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon. Garanciális csere csak a termék rendeltetésszerű használata esetén lehetséges.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Mindenmás webáruház
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
2200 Monor, Petőfi S. u. 26
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!



Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére