Mai­Kupon

Kategóriák

KávéBár Bazár – kortyolj bele az italvilágba két koktél áráért! Kétnapi jegy vagy napi párosjegy (+ ajándék magazin a helyszínen) a KávéBár Bazár rendezvényére 10000 Ft helyett 5000Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Február 22-23.-án immár ötödik alkalommal zajlik a hazai kávé- és bárszakma
meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek idén is a belvárosi, ötcsillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont. Az évről évre fejlődő kiállítás és show nemcsak a szakmabeliek, hanem a fogyasztók részére is rengeteg újdonságot és programot kínál.

 

Világhíres kávék, italkülönlegességek, vezetett kóstolások, gasztro-placc, desszertsarok, kiállítók, workshopok, bemutatók, sommelier, barista és koktélbajnokságok!

Idén két barista bajnoksága, a Magyar Sommelier Bajnokság, valamint a Magyar Koktél és Flair Bajnokság is a kétnapos rendezvény keretében szerveződik. A versenyek mellett előadásokon, bemutatókon is részt vehetnek a látogatók, a jegyár pedig rengeteg ingyenes kóstolót (kávék, borok, párlatok) tartalmaz!

 
A jegyek online elővételes értékesítése megkezdődött, a kétnapos jegy, illetve a napi párosjegy kedvezményes ára 5000 forint, és szabadon felhasználható a választott napon.
Érdemes elővételben vásárolni – akár ünnepi ajándéknak is - és kihasználni az akciót, mert a helyszínen csak korlátozott számban lesz jegyértékesítés. Az elővételes jegy mellé ráadásul egy ajándék magazin is jár a helyszínen.
Néhány éve még kevesen tudták, valójában mivel foglalkozik egy barista vagy egy sommelier, és a mixerek is inkább hangulatfelelősök voltak a pult mögött, mintsem az ízkísérletezés mesterei. Mára mindez változóban van, a kávézók, bárok, borbárok szakembereinek feladata legalább annyira összetett és izgalmas, mint egy kreatív séfé.
A február 22-23-i KávéBár Bazár rendezvény látogatói bepillantást nyerhetnek az italszakma fortélyaiba, kiderül, mit keres az indukciós lap és a fűszerarzenál a pulton, s a kortyolgatni valók mellett ínyenc kísérőfalatokból sem lesz hiány.

Az eseményről bővebben: www.kavebar.hu

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 23-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon a rendezvények bármelyik napján beváltható a rendezvény helyszínén:

Corinthia Hotel Budapest 1073 Erzsébet krt.40-43.

A páros belépő 1 napra szól, két fő részére. Két kupon ellenében, mindkét nap látogatható.

Átutalásos fizetést február 21. 12.00 óráig fogadunk, utána csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Presspirit
Weboldal
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Erzsébet krt. 49.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére