Mai­Kupon

Kavitáció, vákuummasszázs, lipo cryo thermi tekercselés, zsírzúzóöv, ulrahangos arcfiatalitás és még FLABéLOS is az Örs vezér térnél! Megfiatalodhatsz 44500Ft helyett 8900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!1 kupon 7 kezelés! Az Arany Testkozmetikában átélheti a fiatalodás élményét tetőtől talpig. Minőségi változás a megjelenésben: az arc és a test megszépül, ezáltal megváltozik a kezelésben részvevő önértékelése, többet fog mosolyogni, harmonikusabbá válik a családi élete, a munkahelyén pedig irigykedni fognak kollégái.Kavitációs zsirbontás vákuummasszázzsal: Az  kavitációs zsírbontás  során az ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikrobuborékokat hoznak létre, amelyek „összeroppanása” során a  zsírsejtek szétesnek. Az ily módon folyékonnyá vált zsír  a nyirokrendszeren át  a lebontás után a vizelettel együtt távozik a szervezetből. Az ultrahang természeténél fogva szelektív hatású, a bőr alatti zsírsejtekkel szemben kíméletlen, miközben a környező szöveteket sértetlenül hagyja.A  kezelést vákuumos nyirokmasszázzsal kombináljuk, így a nyirokrendszerbe került méreg- és salakanyagok gyorsabban távoznak. A  bőr pedig  üdébb, fiatalabb és egészségesebb lesz Kezelés időtartama:kb 30perc.

Lipo Cryo Thermy tekercselés masszázzsal: A problémás területeket (comb, popsi, has és derék) egy speciális hot- thermo krémmel bekenjük és betekercseljük. Ebben a fázisban a hiperthermia hatására a perifériás véredények kitágulnak, a bőr hőmérséklete megemelkedik. Izzadás segítségével a pangó méreganyagok távoznak a bőrszövetből. Mivel azonban a folyadék a zárt tekercselés miatt nem hagyhatja el a bőrfelszínt, így annak külső rétege (epidermis) felpuhul. Ezáltal pedig   az  aktív hatóanyagok könnyebben, gyorsabban  és mélyebben szívódnak fel. A lipo-cryo thermy kozmetikumok fejlesztése során kimutatták, hogy a kezelés során felhasznált zsirégető hatóanyagok  igy 247%-kal növelik a zsírégetést. A zsir és a méreganyagok kihajtása elengedhetetlen!Ezért egy speciális  zsírzúzó öv segítségével még tovább sokszorozzuk  azok hatékonyságát! Ez kedvezően befolyásolja a  vérkeringést, aktiválja az emésztőnedveket, szabályozza a pozitiv és negatív energiákat a szervezetben. A kellemes masszázs alatt Te  pihensz!Ezután bőrödet szárazra töröljük és következhet a cryo-aktív szakasz ! Egy speciális ice-cryo krémet kenünk fel a kényes testrészekre. Ez  erőteljes hideg érzetet vált ki a bőrön. Ilyenkor a test melege nem éri el a bőr felszínét, ezért “pumpa hatás” jön létre. A pumpáló hatás nincs káros hatással az érfalakra, viszont eredményesen segíti a vérkeringést és a zsir és méreganyagok végleges kiürülését  a szervezetből. Hihetetlen, de zsírsejtjeink nem osztódnak az életünk során, csak méretük növekszik vagy csökken! A lebontott zsirsejtek tehát végleges fogyást jelentenek! Kezelésünkkel a zsírlesziváshoz és plasztikai műtétekhez hasonló eredményt érhető el rövid idő alatt és fájdalom nélkül! Az ice-cryo krémmel is  betekercselünk és takaró alatt folytathatod a pihenést!  Kezelés időtartama kb 60perc.

Wellness  arcfiatalítás ultrahanggal: Arctisztítás  után a  24 KARÁTOS ARANYAT  tartalmazó krémet vagy más luxus színvonalú szérumot egy speciális (az energiapontokon történő) ultrahangos masszázzsal juttatjuk a bőrbe. Igy a felszívódás  tökéletes!  Majd egy kellemes arcpakolással kényeztetünk! A kezelés időtartama kb 30 perc.

És ráadásként 10perc FLABéLOS! Amikor is ez idő alatt 50percnyi edzőtermi munkát végezhetsz el!               

… mindeközben  vendégünk vagy egy finom teára!

A szépséghez vezető út első lépése a szép alak és bőr!
Mi segitünk Neked, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Ellenjavallatok:daganatos megbetegedés esetén, heveny trombózis esetén, friss törés után (5-6 hét)heveny  fertőzés esetén közvetlenül a műtéteket követően (5-6hét) vesekő, epekő, hólyagkő esetén fém implantátumok, protézisek esetén terhesség és szoptatás alatt.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a +3620/437-7591-es számon.

Szolgáltató: Arany Testkozmetika
cég: Arany Testkozmetika
Szolgáltatás helye: 1148 Budapest Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.

Az üzlet nyitvatartása hétfőtő péntekig 8.00-20.00 óráig!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Arany Testkozmetika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1148 Budapest, Bolgárkertész utca 11/a fszt/3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére